След като голфчето ми взе да похапва стабилно масълце, бях решил да взема мерки и да сменя гумичките на клапаните (майстор,не аз).
Бяхме решили да не сваляме главата,но след като момчето видя за какви мизерии става въпрос вътре решихме да свалим и главата.
То всъщност се оказа за добре,защото гарнитурата вече е взела тук-там да си отива и не след дълго щеше да има пробив и майонеза.
Иначе по цилиндрите няма никакъв ръб,всичко е добре,но изглежда ,че някой/някои от клапаните не са уплътневали добре и утре ще припаснем.
Та колата ми трябва спешно,утре работи само Еуро 07 и да ми кажете дали си струват техните гарнитури за глави и каква да взема - Elring, Ajusa ?
Гарнитура за глава от Еуро07 - да/не ?
Братле за евро 07 мога да ти кажа че продават само боклуци.Преди време си зех ангренажен ремък от там.Уж гудиар уж от наи скъпите и не знам си още кво.Та въпросния ремък изкара 40000км и се скъса.Няма да ти казвам кви мизерий ми се случиха.На въпросния магазин правих 3 пъти рекламация на водна помпа и на края ми вурнаха парите.Но не знам ако изкаш експериментирай
-
- Автомобил:
- Двигател:
vaskoto1 написа:карам с гарнитура от евро07.
payen е марката.
доволен.
това ми е втора гарнитура-засега нямам оплаквания.
Съвет приет.Благодаря!
Slimy написа:Братле за евро 07 мога да ти кажа че продават само боклуци.Преди време си зех ангренажен ремък от там.Уж гудиар уж от наи скъпите и не знам си още кво.Та въпросния ремък изкара 40000км и се скъса.Няма да ти казвам кви мизерий ми се случиха.На въпросния магазин правих 3 пъти рекламация на водна помпа и на края ми вурнаха парите.Но не знам ако изкаш експериментирай
То си е така,ама колата ми трябва спешно,а това е единственото,което бачка в неделя....
andro_ написа:vaskoto1 написа:карам с гарнитура от евро07.
payen е марката.
доволен.
това ми е втора гарнитура-засега нямам оплаквания.
Съвет приет.Благодаря!Slimy написа:Братле за евро 07 мога да ти кажа че продават само боклуци.Преди време си зех ангренажен ремък от там.Уж гудиар уж от наи скъпите и не знам си още кво.Та въпросния ремък изкара 40000км и се скъса.Няма да ти казвам кви мизерий ми се случиха.На въпросния магазин правих 3 пъти рекламация на водна помпа и на края ми вурнаха парите.Но не знам ако изкаш експериментирай
То си е така,ама колата ми трябва спешно,а това е единственото,което бачка в неделя....
Еми действай тогава

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”