Изглежда горе долу така...
Поредни Г3 проблем с ел. прозорец
- GRUEL
- Автомобил: 1995 Golf III GT
- Двигател: AEK
Поредни Г3 проблем с ел. прозорец
Та значи, въпроса ми е как се казва е те тва чудо, сивото дето държи прозореца, че на моето му се е счупило "държачката" на жилото и не мога да вдигна прозореца? Не знам как да го обясня, но къде мога да намеря такова здраво, че моето изпуска топчето на жилото...

-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Или можеш да пробваш тук
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=34174
Тази част има как да се отремонтира без да се заменя. Иди при човека и ще ти я оправи. Моята също беше счупена, сега пак съм си с нея и не е имало проблем повече. Но за да се счупи си има някакви причини - ако само я смениш и не отстраниш тях - пак ще се счупи.
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=34174
Тази част има как да се отремонтира без да се заменя. Иди при човека и ще ти я оправи. Моята също беше счупена, сега пак съм си с нея и не е имало проблем повече. Но за да се счупи си има някакви причини - ако само я смениш и не отстраниш тях - пак ще се счупи.
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
GRUEL написа:Говорих и с моя майстор, каза че може да го оправи с някакви нитове дето да държът жилото и ставало, ама щял и да се огледа за здрав стъклоносач втора ръка от моргите, така че може да се каже че проблемчето е решено, само въпрос на време...
Много внимавай с майсторите! Виж отзиви за него по другите форуми, инфирмация някаква. Единствения от когото не съм чул за недоволен клиент е този от линка по-нагоре. Даже дава 1 година гаранция. А относно ремонта на тази част - може да се оправи ако се огъне малко желязото, така че да хваща жилото. На полотата е голяма мизерия - няма желязо отдолу. Но в тази ситуация липсващото пластмасово зъбче се изчиства и желязото с малко сила се оформя във ново легло.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”