проблем-голф4
проблем-голф4
здравейте колеги.става въпрос за голф4 1.6-101коня.проблема е в това че при подаване на газ колата запо4ва да тресе над 60 км/h.щом отпусна газта проблема изчезва.първата ми работа беше да направя баланс на гумите-оказа се че не е от тях.след това смених 3-ма маистора-никои тях не можа да ми каже от каде идва проблема
.ако някои може да помогне-благодаря предварително

- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Къде тресе...цялата ли, или само отпред... Над 60, ама на коя предавка...смисъл че с 60 може и на 2-ра да си, и на трета, и на четвърта...и на 5-та даже... Пробвай на различните скорости дали се променя...важно е това според мен.
пп: След като е само при подаване на газ, естествено че проблема не е в гумите или окачването
Явно е при двигателя
пп: След като е само при подаване на газ, естествено че проблема не е в гумите или окачването

тресе отпред от 2-ра до 5-та скорост по един и същ начин над 60км.на 1-ва скорост не мога да го усетя.интересното е че вибрациите се усилват при изкачване на наклон и при десен завои.мислех че може да бъде от вътрешно каре ,но днес ходих на маистор -каза ми 4е нямат луфт и според него са здрави.тампоните на двигателя и тампона на скоростите също са здрави.
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”