дали всички голф 3 с клима имат две перки на радиатора
-
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
дали всички голф 3 с клима имат две перки на радиатора
Интересува ме дали всички голф 3 с клима имат две перки на радиатора.защото моя е с една.а климатика е слаган отделно.и на последак взе на климатик да ми загрява нещо и се чудя дали не трябва да има две перки
- vw_Krasi_vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
- traficant
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Климатик
shikerov написа:Интересува ме дали всички голф 3 с клима имат две перки на радиатора.защото моя е с една.а климатика е слаган отделно.и на последак взе на климатик да ми загрява нещо и се чудя дали не трябва да има две перки
До колкото съм виждал,колите с оригинални клими,всичко е с две перки и по-големи радиатори от нормалните.По-скоро на това се бих доверил-По-добре да не загрява толкова,като е топло.Ааа и когато сте в задръстване на 40 градуса напр. 2-те перки ще охлаждат по-добре,следователно и вътре ще духа по хладно.Това е моето становище!!!

- lamer4e
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз от няколко дни съм с климатик на 1.4 ABD (с една перка )и също така днес забелязах че температурата е около 100 102 градуса което не е нормално според мен ще пробнам и аз тоз вариянт с пароструйката 

Последна промяна от lamer4e на Нед 20 юли 2008 22:32, променено общо 1 път.
Моя също е слаган допълнително в италия и е с 1 перка. При включване на климатика перката се задейства веднага и не спира да върти независимо колко е загряла колата. Достигам температура от 90 градуса за не повече от 5 мин. Мисля, че това е нормално и няма от какво да се притесняваш. Само се ослушвай как работи перката понеже по-бързо се "прецаква" лагера и да не останеш неприятно изненадан някой ден.
- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
със две перки са фабричните климатици само на ГТИ и на ТДИ, другите са със по една перка, мисля и радиаторчето е по малко, иначе като се слага допълнително клима, просто разпробиват оригиналната маска за да монтират радиатора и да прокарат тръбите, ако е сложен читаво не трябва да грее, така че си търсете причината 

- lamer4e
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
АБД и АБУ са е еднакви радятори проверих го вече а пък по големите входовете за жодата са им от другата странаchefito написа:lamer4e написа:Аз и друго искам да попитам на колегите с ABD-та колко ви горят колите с климатик ,че моята нестига ,че работи на 102 градуса ами и гори 14/100
с тия 102 градуса ще изпършиш гарнитурата....имай предвид че абд е с много малък радиатор...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”