настройка на фарове?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
grafa
Автомобил:
Двигател:

настройка на фарове?

Мнениеот grafa » Сря 23 юли 2008 11:10

как се нстройват двусекционни фарове на голф 3? като махна капака и рефлектора се движи подозрително свободно напред - назад. има ниакаква врътка в горната вътрешна част на капака, ама май нищо не става с нея. а левия ми фар свети доста на близо...

blinder
Автомобил:
Двигател:

Re: настройка на фарове?

Мнениеот blinder » Сря 23 юли 2008 11:57

grafa написа:как се нстройват двусекционни фарове на голф 3? като махна капака и рефлектора се движи подозрително свободно напред - назад. има ниакаква врътка в горната вътрешна част на капака, ама май нищо не става с нея. а левия ми фар свети доста на близо...

Колега има много, ама наистина много за регулиране на фарове, а за твоите най-много.
А след като ти се клати рефлектора, няма нагласяне и за това с тези врътки нищо не става.
Нови фарове за да светят както искаш, а и както трябва :wink:

Потребителски аватар
mariovasi
Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
Двигател: TSI

настройка на фарове?

Мнениеот mariovasi » Сря 23 юли 2008 13:02

Да така е,и към врътките има едни щипки,които с времето се чупят.Три са...една да си отиде и регулировката си отива.
Щипките се намират трудно,иначе от едносекционен и двусекци...са еднакви,и се разпарчадисва целия фар за да се сменят...абе чудо е.
Най добре други фарчета и това е.
ето ги щипките...

http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=100065

grafa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот grafa » Сря 23 юли 2008 14:51

ми аз имам възможност да си сложа едносекционни фарове дето светят по-добре. не знам има ли някаква разлика между двата типа освен визуална... май така ще направя.

Потребителски аватар
marrs
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот marrs » Сря 23 юли 2008 21:40

grafa написа:ми аз имам възможност да си сложа едносекционни фарове дето светят по-добре. не знам има ли някаква разлика между двата типа освен визуална... май така ще направя.

не си слагай едносекционни защото са най - калпавите фарове правени за Г3 . Ако искаш обади се или драсни едно ЛС за да се разберем да ти оправя фаровете .
0896 504050

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”