Проблем на ниски обороти ( Нестабилни ) след миене ?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
divacheto
Автомобил:
Двигател:

Проблем на ниски обороти ( Нестабилни ) след миене ?

Мнениеот divacheto » Вто 22 юли 2008 22:01

Здравейте колеги !
Поразрових се из форума но не успях да намеря отговор на моя проблем !
В неделя направих козметично обслужване на Голфчето и измих двигателя с "Meglio" Не го бях мил от както си купих колата 3 год. Не съм ползвал услугите на автомивките Водоструйка или Пароструйка посъветваха ме че имало опастност да се откачи някое кабелче от налягането и затова направо с Маркуча и слабо да тече водата !
От начало подсуших дистрибуторната капачка и колата запали без проблем, но с НЕСТАБИЛНИ НИСКИ ОБОРОТИ а като видях колко беше тагична капачката ми стана ясно защо ми заглъхваше от време на време
Оставих я с вдигнат капак срещу слънцето за около 2 - 3 часа и изсъхна добре, но взе да присецва по малко
Вкарах я вечерта към 22:00 ч. в гаража и вдигам капака какво да видя на тъмно то си е Цяла ДИСКОТЕКА а при форсаж направо две в едно
и вкрайна сметка си смених Дистрибуторна капачка + Кабелите и всичко това ми излезе около 65 лв.
При положение че кабелите и свещите ги смених през март, тогава си взех KOBE някаква Японска Куча Марка за 45 лв. а ми викаха да си взема TESLA Но се убедих че е трябвало да послушам някой хора !
След смяната на кабелите и капачката Оборотите си останаха същите, но ми направи впечатление като включа Фарове, Радио, Вентилатора в купето ми заглъхва колата а при изключване се оправя. Днес не съм чул да се включва и перката за охлаждането, тя поне редовно се включва в жегите.
Дайте съвет къде да търся проблема !!!
Баси евтиното миене му направих !

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 22 юли 2008 22:06

Колега, сори за офтопика, ама внимавай в тия жеги без перка.. Следи си температурата!!!
И на мен ли ми се струва или някъде четох подобен проблем... Абе що си причинявате това на колите не разбирам..

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”