Как се маха волана на Г-4
- batkotivalio
- Автомобил: VW Golf TDI
- Двигател: AJM
- Контакти:
Как се маха волана на Г-4
Става въпрос за четирилъчевия
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
1. Гумите ти триабва да са направо, и волана точно на право
2. Разкачаш акомулатора
3. Слачаш клуча за да не ти се заклучи волана и даваш на контакт.
4. Завиваш Волана на 90 градуса (няма значение) в коя посока, и се опитай да напипаш отзаде на волана малка дупчица, вземаш една права отверка и я пъхаш в дупчицата точно на право, натискаш на вътре колкото можеш, после надигаш отверката на горе с 2 думи има малка прожинка в тая дупка която трябва да я освободиш за да можеш да махнеш възглавницата.
5. Като освободиш възглавницата (ти ще разбереш кога) въртиш волана на 180 градуса и ще видиш още една такава дупчица отзаде и правиш сущата далавера и с нея.
6. И възглавницата ти е готова за махане само внимаваи защото има жички закачени за нея внимаваи да не ги скъсаш преди да ги откачиш !!!
7. Внимаваи каде оставяш възглавницата защото лесно се прецакват, остави го с кожата нагоре (така както стои на волана)
8. И ти остава една голяма гайка да развиеш след това която честно казано не знам какъв размер е
ше ме извиняваш
9 И дърпаш волана брат и си ти
Надявам се да съм ти бил полезен
(никога не съм писал толкова много на кирилица)
2. Разкачаш акомулатора
3. Слачаш клуча за да не ти се заклучи волана и даваш на контакт.
4. Завиваш Волана на 90 градуса (няма значение) в коя посока, и се опитай да напипаш отзаде на волана малка дупчица, вземаш една права отверка и я пъхаш в дупчицата точно на право, натискаш на вътре колкото можеш, после надигаш отверката на горе с 2 думи има малка прожинка в тая дупка която трябва да я освободиш за да можеш да махнеш възглавницата.
5. Като освободиш възглавницата (ти ще разбереш кога) въртиш волана на 180 градуса и ще видиш още една такава дупчица отзаде и правиш сущата далавера и с нея.
6. И възглавницата ти е готова за махане само внимаваи защото има жички закачени за нея внимаваи да не ги скъсаш преди да ги откачиш !!!
7. Внимаваи каде оставяш възглавницата защото лесно се прецакват, остави го с кожата нагоре (така както стои на волана)
8. И ти остава една голяма гайка да развиеш след това която честно казано не знам какъв размер е

9 И дърпаш волана брат и си ти

Надявам се да съм ти бил полезен
(никога не съм писал толкова много на кирилица)
- gomez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.passat-b5.ru/index.php?optio ... &Itemid=27
Същото е и за 4-лъчевия !!!
А този болт на волана е дванадесетостен номер 12 !!! Преди да махнеш волана си маркирай зъбчетата !!!
Същото е и за 4-лъчевия !!!
А този болт на волана е дванадесетостен номер 12 !!! Преди да махнеш волана си маркирай зъбчетата !!!
- batkotivalio
- Автомобил: VW Golf TDI
- Двигател: AJM
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- valio kita
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”