Огледалата ми са ел. Нещо огледалото ми не иска да се върти само на една страна.
Става въпрос за лявото външно огледало. Как да го отворя/оправя? и при някоя по-голяма дупка почва да се отмества само. в 3те посоки си върти, но в една не иска.

как се отварят външните огледала?
- egoist_ok
- Автомобил: Golf 4 TDI 4 motion
- Двигател: ARL 2002
chefito написа:няков жило е заминало...
Колегата каза че са ЕЛ там няма жила, а има 2 моторчета който въртят по-посоките.
Има едни гадни щипки който са под огледалото, за целта трябва да го поставиш така че да се отвори колкото се може по голям процеп от вътрешната страна /от към стъклото на колата/ и бъркаш с отверка натискаш леко и исплъзваш външната капачка на огледалото, а отдолу има още една външна щипка.
- LiRiX
- Автомобил: SEAT LEON
- Двигател: AUS 2001
egoist_ok написа:chefito написа:няков жило е заминало...
Колегата каза че са ЕЛ там няма жила, а има 2 моторчета който въртят по-посоките.
Има едни гадни щипки който са под огледалото, за целта трябва да го поставиш така че да се отвори колкото се може по голям процеп от вътрешната страна /от към стъклото на колата/ и бъркаш с отверка натискаш леко и исплъзваш външната капачка на огледалото, а отдолу има още една външна щипка.
дали ще мога сам да се справя или да ходя при майстор?
От пред на огледалото има една ламаринка, махам я, но тея щипки ми се струва, че не се махат или се махат след самото огледало отпред.
Дали ще може да ми дадеш някакъв снимков материал?
Благодаря за съветите

- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
LiRiX написа:egoist_ok написа:chefito написа:няков жило е заминало...
дали ще мога сам да се справя или да ходя при майстор?
От пред на огледалото има една ламаринка, махам я, но тея щипки ми се струва, че не се махат или се махат след самото огледало отпред.
Дали ще може да ми дадеш някакъв снимков материал?
Благодаря за съветите
а защо бързаш да разглабяш, провери кабелите на ДВЕТЕ предни врати, (кабелите свързващи вратато и купето) като махнеш гумата виж какво е положението вътре ако има "скършени " кабели ги опррави

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”