значи сложих си некво спотрно окачване апекс свален от голф на голфва всичко си пасна ама нешо ми се струва че е тая горе шайби не стърчаха така както сега стърчат
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=268422
ако може ми помогнете

Проблем след смяна на окачване
Заради това преди време (стърчеше ми само единият амортисьор) пробвах над 10 тампона (еднакви) докато намеря малко по-широк тампон.Но ако и двата ти стърчат еднакво не ги пипай - на практика е малко вероятно амортисьорът да се разгъне толкова,че да опре до този луфт и капачката да удари в ботуша (купето).На снимките воланът ти изправен ли е?
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не мгоа да се сета дали е изпавен ама седят малко накриво имам уството че 1-та ми гума е леко настрани а бех решил да ги сменям тея тампони сас се лагерите шото и махе некви луфтове като ги слагах и кви евентуално тампони да сложа спр оед мене не е въобще нормално тов вече свсичко тресе имам чуството че ще се разпадне при 100 иу нагоре
- jagler
- Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
- Двигател: CFFB-2014
Поне по това което се вижда на снимката или тези тампони не са за тези амортесъори или са разбити...когато се разбият започват да стурчат както е на снимката ти...вземи вдигни предницата с крик и както е виснала гумата я вдигни нагоре рязко ,ако хлопа значи са разбити и имат луфт...
И ВЗЕМИ МИНИ ЕДИН РЕГЛАЖ.Когато се пипа предницата т.е.сменяш тампони ,шарнири,лагери и т.н. се минава реглаж за да има съостност и да не ти носи воланя на сам натам и да не ти яде гумите.

- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
значи че те са се разибли са се разбили тампоните са се разбили иначе окаването е това апекс кадето го продаваше 1 момче в форума преди седмица са ще купа тампони интересува ме дали нем анещо специфично като ги порачвам тея тампони, реглаж ще права сега като смена всичко понеделника ще ги смена интересува ме след смяна на съеднител ще трее ли да права пак реглаж
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”