Клима от Клио на МК2..

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Клима от Клио на МК2..

Мнениеот StS » Пет 01 авг 2008 20:49

Имам оферта да взема клима в перфектно състояние от Клио 95 1.4 а аз да си го монтирам на Мк2ката ми... Тук идва въпроса ще стане ли ? Ако някой е запознат да казва. Офертата е супер...

:arrow: :arrow:

Потребителски аватар
StS
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Съб 02 авг 2008 10:30

колеги никой ли няма идея дали ще стане ?

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Съб 02 авг 2008 10:43

на мен ми се вижда прекалено сложно....компресора требе се сложи някъде...тъй като е от друга кола ще трябва да му се направи планка и да се мисли къде да се навари...ремъка някакси ще се натъкми...изцяло нови тръби ще трябва да се мислят и наваряват....аргон ще се запоява с кила...след това из вътре има работа...инсталация...абе по-скоро недей...

Потребителски аватар
StS
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Съб 02 авг 2008 10:50

chefito написа:на мен ми се вижда прекалено сложно....компресора требе се сложи някъде...тъй като е от друга кола ще трябва да му се направи планка и да се мисли къде да се навари...ремъка някакси ще се натъкми...изцяло нови тръби ще трябва да се мислят и наваряват....аргон ще се запоява с кила...след това из вътре има работа...инсталация...абе по-скоро недей...

То ясно че няма да е лесно ама ако са прекалено различни няма явно да го правя...но все пак си мислех че не може да има кой знае каква разлика...все пак е клима не е двг да кажеш...

ПП досега не съм виждал оригинална клима на Г2 ..т.е заводска..

Потребителски аватар
LuIS
Автомобил: Audi A4 S-Line 2002
Двигател: 1.9 AWX

Мнениеот LuIS » Съб 02 авг 2008 10:56

StS написа:
chefito написа:на мен ми се вижда прекалено сложно....компресора требе се сложи някъде...тъй като е от друга кола ще трябва да му се направи планка и да се мисли къде да се навари...ремъка някакси ще се натъкми...изцяло нови тръби ще трябва да се мислят и наваряват....аргон ще се запоява с кила...след това из вътре има работа...инсталация...абе по-скоро недей...

То ясно че няма да е лесно ама ако са прекалено различни няма явно да го правя...но все пак си мислех че не може да има кой знае каква разлика...все пак е клима не е двг да кажеш...

ПП досега не съм виждал оригинална клима на Г2 ..т.е заводска..

има много мк2 с клима..

ходи купи направо двигателя(1.8 GU) от madcap с климатика..
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=55638&start=0

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”