Golf 3 1.6ми 75ps 94г. Ниски обороти когато е студен-Мнения?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Golf 3 1.6ми 75ps 94г. Ниски обороти когато е студен-Мнения?
Здравейте колеги и аз като нов член на клуба започвам веднага с проблемите. Голфчето е Golf 3 1.6 75ps 94г. не знам модификацията на двигателя, но пробема е, че когато е студен тресе и оборотите падатдо 600 700, и това и на газ и на бензит и само когато е труден, топъл няма никакви проблеми. Та въпроса ми е от какво може да е и как най-лесно да локализирам проблема. че се сещам за редица неща-вакуумни маркучи, тампон на моното,грешка в компа(но го прави и на газ?), моторче за авт. смукач и какво ли не....та някой, ако може да помогне ще съм благодарен. Благодаря ви!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
почти 50% съм сигурен че е датчика за температурата, който показва инфо на компа за това колко е загрял автомобила.
но идеята с ваг ком е по-добра отколкото да дадеш 30-на лева /понеже е с 4 крачета и е комбиниран/ и ако не е от него да си пак в нулева позиция.
иначе се мери ориентировъчно с мултицет датчика, но трябва да знаеш кои пинчета да мериш.
но идеята с ваг ком е по-добра отколкото да дадеш 30-на лева /понеже е с 4 крачета и е комбиниран/ и ако не е от него да си пак в нулева позиция.
иначе се мери ориентировъчно с мултицет датчика, но трябва да знаеш кои пинчета да мериш.
- tribalero2
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ako e ot temperaturniq dat4ik...
Ako e ot temperaturniq dat4ik ili ot kompa to togava na gaz pone ne trqbva li da ne pravi problem, nali kompa i dat4ika opavlqvat samo podavaneto na benzin ili nz......
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”