Разлики в карето на кормилния прът
Разлики в карето на кормилния прът
Получи се луфт в захващането на карето за рейката/механична/Г-2.Реших да го сменям и се оказа ,че новото е с 3-4 см по-късо!Зная,че има разлика в броя на шлиците,но в дължината ли?От какво зависи дължината?Дали има значение хидравлична или механична е рейката?Някой ако е наясно да пише!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Smoke написа:а разлика в шлиците зависи от година напроизводство или ?
Да, до 89-90г. е с едни(ситни, 40 на брой), а след 90-та г. с другите шлици, или поне нещо такова беше(не съм напълно сигурен в годините).
Колега poni, не можах да разбера- самото каре ли е разбито или са разбити шлиците на карето към оста на рейката? Най- добре свали твоето и с него в магазина, като мостра за новото каре.

Panev написа:Smoke написа:а разлика в шлиците зависи от година напроизводство или ?
Да, до 89-90г. е с едни(ситни, 40 на брой), а след 90-та г. с другите шлици, или поне нещо такова беше(не съм напълно сигурен в годините).
Колега poni, не можах да разбера- самото каре ли е разбито или са разбити шлиците на карето към оста на рейката? Най- добре свали твоето и с него в магазина, като мостра за новото каре.
Разбити са шлицовите канали на самото каре!А като отидох в Автоплюс и като ми изкараха цена 640 лв!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”