Машинка за ел.стъкло на Голф 3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
inter_6
Автомобил:
Двигател:

Машинка за ел.стъкло на Голф 3

Мнениеот inter_6 » Вто 08 юли 2008 6:00

Привет!
Въпроса ми е следния...Не ми работеше задна лява машинка и си взех от една морга.След като я сложих машинката работи по следния начин:
Като наисна копчето и го задържа,се сваля стъклото 7-8 см,но не повече.Ако пусна копчето и пак го натисна пак се сваля толкова,и при дигане е така,докато другите прозорци само задържам копчето и падат целите.От познат разбрах,че на някои голфове всички стъкла били така.
Има ли начин да се оправи,защото като заключа колата и всички прозорци ми се дигат,а заден ляв ми се дига само 7-8см :?

blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Вто 08 юли 2008 8:25

Ами колега или си си взел машинка без комфорт модула или ....има един датчит на хол който трябва да се препрограмира.Поне така ми обясниха за моите стъкла за датчика.
В сервизен подфорум пишеш "маджаров' и той ще ти излекува колата :wink:

inter_6
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот inter_6 » Вто 08 юли 2008 12:54

blinder написа:Ами колега или си си взел машинка без комфорт модула или ....има един датчит на хол който трябва да се препрограмира. :wink:

Работи комфорт модула...Тръгва да я дига,но я дига само 1/5 от целия прозорец...С една дума трябва 5 пъти на натисна копчето да падне целия прозорец и 5 пъти за да се дигне...

blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Вто 08 юли 2008 13:17

inter_6 написа:
blinder написа:Ами колега или си си взел машинка без комфорт модула или ....има един датчит на хол който трябва да се препрограмира. :wink:

Работи комфорт модула...Тръгва да я дига,но я дига само 1/5 от целия прозорец...С една дума трябва 5 пъти на натисна копчето да падне целия прозорец и 5 пъти за да се дигне...

ОК , значи както ти казах отиваш към датчика на Хол.Не си се свързал с Пламен Маджаров, нали.Ако само с питане мислиш, че ще се оправи - няма да стане.А и някой да ти даде точния отговор пак си трябва някой който си разбира.
-"Козата си сака пръч, Госпожо" :lol: :lol: :lol: извинявам се

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”