В търсачката открих само една доста стара тема, та реших да пусна ново питане, ако някои има опит при намирането на посочения артикул нека сподели.
Та... за какво иде реч:
Мераклия съм да си запазя седалките свежички още време и си търся калъфи за седалките, но не от онези грозните, скучните дето ги продават в Метро или пък Илиенци. Не искам да ми пише Tuning, Type R или пък дори VW. Това, което искам от калъфите е да са точно по мярка, да се захващат хубаво, за да не м'ръдат и да са симпатични. Например на старата кола на баща ми на задните седалки имаше една кожа от гепард, изкуствена разбира се, и като я видиш и като седнеш в нея, като я пипнеш, абе... голямо густо. А отдолу си беше обикновена тапицерия, даже не беше и плюш, че колата от '83-та.
Лятото карах една G-класа, която явно е била на някой ловец и той си беше сложил едни като козина от някое животно беше, вероятно пак изкуствена, но бяха много харабийски.
Малко се отплеснах.
Та... ако някой е попадал на място, където продават пинизчийски калъфи за седалки да сподели.
Сега като поразмислих ми светна и за варианта да си взема плат по мой избор и да си ида при шивач, да си ми ги направи идеални. Някой постъпвал ли е тъй?
Качествени калъфи за седалки на Golf III
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”