Колеги помагайте.... Намерих си такава звездовидна отверка и почнах да въртя(на тъмно) обаче не се местят нито надолу нито нагоре! Стоят еднакво забити в земята като образуват лъч дълъг около 30-40 см от халогена до земята и по този начин са неизползваеми защото нито ми осветяват повече нито по малко... Просто сси светят! Искам да си ги вдигна да светят напред кажете какъв може да е проблема щото аз съм объркан!
4. Темите да бъдат със заглавия, ... да бъдат написани ... и без главни букви
mod edit: batmilko
Халогени--->Нерегулеруеми?
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
jims написа:Колега тя идеята на халогена е да свети отпред само и да се ползва само при мъгла![]()
Нали имаш фарове, за какво ти е да вдигаш нагоре халогените? Отделно и колко псувни ще изядеш заради заслепяване на насрещното движение...
Не е така Колега! Фаровете са направени така,че да подлежат на реглаж!При въртене на винта чувства ли се усилие или само си превърта?
- Разузнавач
- Автомобил:
- Двигател:
з
колега и мойте халогени са със счупен регулаж и понее 1-ния трабвяше да гледа леко по-надолу го свалих,сложих му на горната видия 1 шайбичка,която да не му позволи напълно да се навие за шасито или за кадето там се хваща и стана
.Пробвай и ти така

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”