Колеги имам голям проблем преди време скъсъх лявата полуоска и тя ударила скоросната кутия и съответно тя се спукала ,но тупите маистори
не видели и маслото си текло ли текло за 2 дни ми блокира и останах без 5-та скорост "красота" кажете посуветваите ме какво да правя да я лепя или нова ???
Спукана скоросна кутия на голф 3-ка 1,6
-
- Автомобил:
- Двигател:
- sa6o_bandita
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Спукана скоросна кутия на голф 3-ка 1,6
вземай друга
-
- Автомобил:
- Двигател:
кожух ммммммм?
Не знам ама нещо и става примерно от 2 на 3-та ,подавам рязко газ и вместо да набира скорост дига обороти но но не отлепва не знам кфо е тва дали е от кутията или суединител но е съвсем нов а за кожуха не зан иначе петия зъб е добре
-
- Автомобил:
- Двигател:
кажи цена за кутията без 5-та
кажи какви пари и търсиш на тая кутия
- kapo_gets
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chefito написа:колега...качване, сваляне, ремонт и прочие упражнения ще набъбнат сметката до страховити цифри според мен....има кутии зимай нова слагай и перкай....
Намерих си капак 10 лв ми взеха . Какво трансмисионно масло да сложа като сменям капака ? На Valvolin универсално трансмисионно става ли ?
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
kapo_gets написа:chefito написа:колега...качване, сваляне, ремонт и прочие упражнения ще набъбнат сметката до страховити цифри според мен....има кутии зимай нова слагай и перкай....
Намерих си капак 10 лв ми взеха . Какво трансмисионно масло да сложа като сменям капака ? На Valvolin универсално трансмисионно става ли ?
каквото и да е марково масло 75w90 ще ти свърши работа....аз бих взел кастрол, мотул, мобил....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”