имам проблем с реле#5 (171 919 091) и реле #2(321 906 059д)
т.е. не функционират,когато ги отворих реле #2 беше напълно клеясъло и изгоряло,а реле #5 имаше кондензатор които беше изтекъл(електролитен) и не си личи колко мф. е
надявам се някои да ми каже за какво са тези релета?
колата е голф 1 с дх мотор.гти
ще съм много благодарен ако някои ми предостави информация и за другите релета в ел. инсталацоята
благодаря предварително
въпрос относно релета
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
mk, препоръчвам ти да се разходиш до магазин S&F. Това е на изхода на Пловдив, посока магистралата за София. Трябва да се води някакъв адрес на бул 'Васил Априлов'. Веднага след ТХВП, точно на входа на Еко Кинитрон бензиностанцията.
Това е магазин за части втора употреба. Имат около 3 големи кашона с релета, но са сбирщайн! Не знаят какво имат. Просто вземаш старите и отивате с момчетата и ровите
Цената на релетата е 5лв/бр.
Вече в същото помещение има и магазин на 'Манимпекс', представители на ФЕБИ и още доста други
Не говоря за тях. Те продават нови неща.
Това е магазин за части втора употреба. Имат около 3 големи кашона с релета, но са сбирщайн! Не знаят какво имат. Просто вземаш старите и отивате с момчетата и ровите

Цената на релетата е 5лв/бр.
Вече в същото помещение има и магазин на 'Манимпекс', представители на ФЕБИ и още доста други

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”