Здр
Съжалявам за глупавите въпроси, но не разбирам и да питам:
Попринцип на колко градуса трябва да ми се включва перката за охлаждане? И колко степени има? Защото гледам тука пишат хората за 2 степени, аз май имам само една.
Доколкото мога да преценя перката ми се включва към 105-110 градуса. Нормално ли е? Пред май на по-ниска температура включваше///
Двигателя е ABD.
Пак за загряване (golf3)
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Термостат
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=82213- тука има нещичко което може да ти е от полза

http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=82213- тука има нещичко което може да ти е от полза

- danits
- Автомобил: VWCaddy VWGolf AudiA6 SkodaSuperb
- Двигател: JK1990 1Z1992 AEL1996 CFGB2012
аз имах същия проблем и се оказа че не е от термостата а от перката, не ми работеше ниската степен на перката, сменх я с нова 75-80 лв. и сега всичко се оправи, аз съм със 1.9 D Г3, лошото при мен е че зада се смени перката почти се сваля всичко отпред фарове броня ....... и ми взеха 80 лв. за работата само.
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
Колега, измъкни внимателно куплунга с кабелите от датчика на радиатора, с едно провдниче давай на късо различни крачета в куплуга с проводниците и перката трябва да се включва ако е изправна. Двете степени са ясно различими. Ако работят ти трябва нов датчик за включване на вентилатора, ако не работи е по-сложно - релета, проводници, електромотор. Направи тази проба.
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
:)
Ixidor написа:Термостат се оказа май френдс!
Сега не вдига повече от ~93ºC
Все ще се намери нещо да прецака работата

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”