здравейте
имам проблем с Голф 2 бензин 1.6. Когато колата е студена пали при първото завъртане. Ако след това я изгася и се пробвам да я запаля пак не пали. Прегледах темите но не намерих нищо подобно. Някой има ли идея какво може да е това?
Проблем с Голф 2. Пали когато е студена и не пали след като
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Те колегите бяха писали някъде, че е възможно да е от датчика на температурата. Колегите съветваха, като я палиш топла да дадеш сравнително голяма газ докато въртиш да запали и така да влезе повече въздух, тъй като може да се дави колата.
Другата хватка е да се изчака на контакт докато не изгасне всико и така може и да запали и топла и студена без ядове. Прегледай темите, беше за някакъв пасат мисля, но можеи да се лъжа. Та не разбрах какъв тип ти е двигателя, тъй като и аз имам 2-ка от 1989г и тя е 1,6 но е с електронен карбуратор, който ми създава трудности. Сподели в по-големи детайли.
Поздрави
Другата хватка е да се изчака на контакт докато не изгасне всико и така може и да запали и топла и студена без ядове. Прегледай темите, беше за някакъв пасат мисля, но можеи да се лъжа. Та не разбрах какъв тип ти е двигателя, тъй като и аз имам 2-ка от 1989г и тя е 1,6 но е с електронен карбуратор, който ми създава трудности. Сподели в по-големи детайли.
Поздрави