проблем с голф 4
проблем с голф 4
значи искам да попитам за идеи...
когати си карам колата и натисна спирачката като спирам и оборотите на колата падат и се тресе цялото купе и като спре напълно оборотите пак стигат до 900.. някакви идеи от какво може да е някои приятели ми казаха че можело да е от вакума но какво общо има със спирачките колата е голф 4 1.9 ТДИ 98 г.

- theerazor
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с голф 4
Asotoo написа:значи искам да попитам за идеи...когати си карам колата и натисна спирачката като спирам и оборотите на колата падат и се тресе цялото купе и като спре напълно оборотите пак стигат до 900.. някакви идеи от какво може да е някои приятели ми казаха че можело да е от вакума но какво общо има със спирачките колата е голф 4 1.9 ТДИ 98 г.
Има доста общо с спирачките

Re: проблем с голф 4
theerazor написа:Asotoo написа:значи искам да попитам за идеи...когати си карам колата и натисна спирачката като спирам и оборотите на колата падат и се тресе цялото купе и като спре напълно оборотите пак стигат до 900.. някакви идеи от какво може да е някои приятели ми казаха че можело да е от вакума но какво общо има със спирачките колата е голф 4 1.9 ТДИ 98 г.
Има доста общо с спирачките. Стъпково моторче дебитомер, не е нормално оборотите ти да падат под (по каталог ако ти е 900) да слизат надоло.
е значи ще сменя вскичките маркучета за вакума и ще видя дали ще се оправи защото видят че има едно закъсано
- theerazor
- Автомобил:
- Двигател:
Ако имаш закъсано маркуче от там може да взима въздух. Сменяй го!
/
Оффтопик: Аз вчера тръгвам за работа изкарвам колата,слезнах да затворя гаражната врата. И гледам лента капки от бензин
. Веднага отворих багажника едно от маркучетата, които влизат в инжекционната помпа така се беше закъсало , срязах поставих и пушка. Та ако имаш закъсано маркуче режи или сменяй.
/
Оффтопик: Аз вчера тръгвам за работа изкарвам колата,слезнах да затворя гаражната врата. И гледам лента капки от бензин

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”