проблем с голф 4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Asotoo
Автомобил:
Двигател:

проблем с голф 4

Мнениеот Asotoo » Пон 18 авг 2008 10:35

значи искам да попитам за идеи... :) когати си карам колата и натисна спирачката като спирам и оборотите на колата падат и се тресе цялото купе и като спре напълно оборотите пак стигат до 900.. някакви идеи от какво може да е някои приятели ми казаха че можело да е от вакума но какво общо има със спирачките колата е голф 4 1.9 ТДИ 98 г.

Потребителски аватар
theerazor
Автомобил:
Двигател:

Re: проблем с голф 4

Мнениеот theerazor » Пон 18 авг 2008 10:41

Asotoo написа:значи искам да попитам за идеи... :) когати си карам колата и натисна спирачката като спирам и оборотите на колата падат и се тресе цялото купе и като спре напълно оборотите пак стигат до 900.. някакви идеи от какво може да е някои приятели ми казаха че можело да е от вакума но какво общо има със спирачките колата е голф 4 1.9 ТДИ 98 г.

Има доста общо с спирачките :). Стъпково моторче дебитомер, не е нормално оборотите ти да падат под (по каталог ако ти е 900) да слизат надоло.

Потребителски аватар
snupeca
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: ALH
Контакти:

Мнениеот snupeca » Пон 18 авг 2008 10:48

Вакуума на сервото е заминал :roll: Скоро имаше тема по въпроса :wink:

Asotoo
Автомобил:
Двигател:

Re: проблем с голф 4

Мнениеот Asotoo » Пон 18 авг 2008 10:49

theerazor написа:
Asotoo написа:значи искам да попитам за идеи... :) когати си карам колата и натисна спирачката като спирам и оборотите на колата падат и се тресе цялото купе и като спре напълно оборотите пак стигат до 900.. някакви идеи от какво може да е някои приятели ми казаха че можело да е от вакума но какво общо има със спирачките колата е голф 4 1.9 ТДИ 98 г.

Има доста общо с спирачките :). Стъпково моторче дебитомер, не е нормално оборотите ти да падат под (по каталог ако ти е 900) да слизат надоло.

е значи ще сменя вскичките маркучета за вакума и ще видя дали ще се оправи защото видят че има едно закъсано

Потребителски аватар
theerazor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот theerazor » Пон 18 авг 2008 10:56

Ако имаш закъсано маркуче от там може да взима въздух. Сменяй го!
/
Оффтопик: Аз вчера тръгвам за работа изкарвам колата,слезнах да затворя гаражната врата. И гледам лента капки от бензин :shock . Веднага отворих багажника едно от маркучетата, които влизат в инжекционната помпа така се беше закъсало , срязах поставих и пушка. Та ако имаш закъсано маркуче режи или сменяй.

Потребителски аватар
Dorian
Автомобил: Golf 4 TDI
Двигател: AHF

Мнениеот Dorian » Пон 18 авг 2008 17:19

На мен това ми прилича на заминал демпфер :idea:
Поне при мен е това със същите симптоми,пробвай като спираш да натиснеш съединителя-ако спре да тресе значи сигура е демпферен съединител :roll:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”