Здравейте!
Много често не иска да запали и така като го чувам мисля, че бендикса не изхвърля. Аз съм с Голф 3. Може ли да ме насочите - подлежи ли на ремонт, ако се купува скъпо ли е?
Благодаря Ви предварително!!!
Проблем с бендикса
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
първо провери клемите по самият стартер.може да са замърсени и окислени.също така може да го провериш като дадеш директно ток с кабел от акумулатора дали изхвърля "бендикса"/задължително изключена от скорост и на "ръчна"/
може да са заминали втулките и ротора да "запецва"
ремонтира се не е скъпо .малко гадно е свалянето и слагането.
може да са заминали втулките и ротора да "запецва"
ремонтира се не е скъпо .малко гадно е свалянето и слагането.
- biol
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
зимата оправях моя ма не помня цени
смениха ми бендикса и четки
сервиза работят само стартери и алтернатори доволен съм от тях
намирт като караш по Тодор Александров от люлин към центъра след пазара димитър петков първата или втора пряка в дясно
http://www.bgmaps.com/services/links/li ... 60a37af683
там някаде
смениха ми бендикса и четки
сервиза работят само стартери и алтернатори доволен съм от тях
намирт като караш по Тодор Александров от люлин към центъра след пазара димитър петков първата или втора пряка в дясно
http://www.bgmaps.com/services/links/li ... 60a37af683
там някаде
Същият проблем като твоя, плюс едно гадно стържене 2-3 секунди след като запаля. Оказа се бендикс.
Целият ремон ми струваше около 20-25лв. Казвам около, защото за цялата работа ми 40лв. а оправи куп други неща по електрониката.
Сега пали без никакви грижи. Ако не си правил подобно нещо до сега - по-добре отиди на майстор. Ще стане по-бързо.
Целият ремон ми струваше около 20-25лв. Казвам около, защото за цялата работа ми 40лв. а оправи куп други неща по електрониката.
Сега пали без никакви грижи. Ако не си правил подобно нещо до сега - по-добре отиди на майстор. Ще стане по-бързо.
- Krass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
~None~ написа:Същият проблем като твоя, плюс едно гадно стържене 2-3 секунди след като запаля. Оказа се бендикс.
аууу тва е яка далавера бе Ноне

Последна промяна от Krass на Вто 07 сеп 2004 14:38, променено общо 1 път.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”