Таааа ............ малко да разправям какво стана!
Отидох си аз снощи на въпросното OMV ....... спокойно си седнах, взех си едно кафе, след прияното изпушване на цигарката, попитах къде е управителя и дали мога да говоря с него. Разбира се най-учтиво ми казаха, че сега ще го извикат.
Стоя си аз на масичката, пия си кафето, пуша си втората цигарка - идва управителя, най-учтиво го каня да седне защото бих искал да проведа с него разговор. Той много странно ме погледна, но седна. Извадих си касовото бонче и му казвам - така и така, карам голф 2, който може да види през прозореца, че снощи (т.е. 20-ти вечерта) си заредих резервоара до горе, при което (както се вижда и от касовото бонче) резервоара събра 72 литра

. Питах го според него колко е резервоара на едно такова голфче? На което той ми каза:"Как колко, колкото събира догоре - толкова!".
Исках всичко да мине спокойно без разправии, но ............ след този отговор ПОБЕСНЯХ!!!

И се започнааааааа ........ Ако ви донеса бележка с техническите данни на колата та да видите, че е 55 литра, а ако се обадим на защита на потребителя и там направят всички измервания/изследвания и т.н. и т.н.
Почнаха всички влизащи и излизащи да се оглеждат, някои се прислушваха и идваха по-близо, за да разберат за какво става въпрос. Тъпия му тъпанар видя, че скандала става по-голям и много хора се събират - "Дали не може нещо да измислим?". Казвам му: "Ми какво да мислим, вие мислете как да оправим помията!". Той предложи да ми върне парите за 22 литра гориво

, на което се съгласих и си тръгнах по живо по здраво.
Таааа ........... имате ли съмнения за количеството гориво - вдигате големия ПАНАИР

и ........... поне за вас би трябвало да се оправят нещата - до следващия път, до следващото OMV!!!
Sorry за толкова подробното описание, но ......... гледах да опиша реалността.