Регулатор задно налягане - сълзи
- PostMortem
- Автомобил:
- Двигател:
Регулатор задно налягане - сълзи
Здравейте, при последното ми посещение при майстора се забеляза, че съвсем леко сълзи спирачна течност от регулатор на налягането на задните спирачки. Въпроса ми е някои знае ли колко струва това нещо (ново), и ако рече да се прецака съвсем какъв ще е ефекта - ще ми блокира колелата или няма да имам задни спирачки или какво 

- Краси Кунчев
- Автомобил:
- Двигател:
Спирачки
Така като си изолирал кантарчето някои ден задницата ще те изпревари на някои завои.Нали ти е ясно че ако нямаше нужда от него нямаше да го сложат в завода.Иначе и аз да споделя-преди време имах Г2,и имах сьщият проблем.От една морга си взех такова на пасат и без никакви болежки пасна.Не сьм давал пари за никакви други реглажи и щуротии.
- reactiven
- Автомобил:
- Двигател:
dbanchev написа:Напълно подкрепям колегата! От личен опит го казвам спокойно може да се махне този регулатор! Колата ще почне да спира дори по-добре от преди! А тези проблеми със изпреварване на задници са митове и легенди!

- PostMortem
- Автомобил:
- Двигател:
- PostMortem
- Автомобил:
- Двигател:
- reactiven
- Автомобил:
- Двигател:
radotom написа:Според ЕТОС кантара е с номер 357 612 151 и не се утонява за кой модел е!
Същия е номера и за Пассат, дори!
Единствено, изглежда, има разлика за моделите със и без ABS.
От това си правя извода, че няма значение от какъв голф или дори VW от тези години на производство го вземеш.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”