Колеги,какво може да съм "цъкнал",че всеки път като запаля колата,часовника ми почва от 00:00 Се едно ми отчита колко време карам Гася,паля и пак от 00:00 ...
мк3 е колата,като цъкам копчето "мфа" се сменят там разход,"това" "онова",но часовника пак си е на 00;00 друг часовник не излиза
отдавна си във форума и наистина можеше да ползваш търсачката,освен това и раздела го знаеш mod edit: LILO&STICH
стартера дърпа много ток и затова ти се занулява часовника , колко ампера акумулатора ? ,пробваи не караи колата 2-3 дена и после виж дали ще запали ,ако няма ток да завърти търси оттечка някъде или оди даго замерват пак може да се е скапал и акумулатора
Ами като бях отпуска горе долу 6-7 дни не го бях палил и нямаше проблем (това пред 20тина дена) 65 ампера май не съм сигурен... Колкото беше стария толко взех и новия.Върти лесно ток си има музиката си свири Ще го замеря...
най-добре отиди да ти го замерят там откъдето си го закупил, ако можеш сложи някакаф друг акумулатор (здрав ) и виж дали и с него щети го направи този номер , ако трябва земи на съседа неговия за 2-3 часа просто за пробва така наи лесно може да разбереш дали е от акумулатора , Успех
възможно е някой електролитен кондензатор по платката на километража към захранването на часовника да се е предал , ако е акумулатор би трябвало да ти нулира и радиото /повечето са така/ и дневния километраж
Моя се нулира понякога, но не при палене, а след това когато съм тръгнал вече - и все по светофарите ръгам с химикала да го сверявам .
И това ли е от слаб акумулатор? Някакво странно е Дайте идеи
Когато колата не е на контакт,работи ли ви часовника? На мен НЕ,незнам дали така трябва да е? Като дам на контакт и 00;00 връщам да не е на контакт няма "никой" Давам пак на контакт 00;00 и дневен и нощен всичко се е рестартирало