Здравейте!
май не уцелих заглавието, но проблема ми е следния. Оригиналния ключ на колата има 2 копчета за заключване и отключване...когато я купих не работеше и продавача ми каза, че е от батерията...всичко друго си работи централно, ел..даже си сложих аларма (заради каското) но ме дразни готиния ключ да има дистанционно...един алармаджия ми каза, да отида във VW на диагностика да ми кажат какво е, но първо реших да се посъветвам тук...от какво може да е и колко ще струва да се оправи? споменаха ми, че също може да е от приемника, защото ходих при ключар и той пробва сума ти дистанционни и по компа не му показа, че приема сигнала...къде се намира този приемник и възможно ли е да е от него?
П.С. колата е от гаража ми (голф 4 2000 ноември)
Проблем със отключването и заключването от оригиналния ключ
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Приемника ти е в комфорт модула,но се съмнявам че проблема ти е там,а също така се съмнявам и че тоя майстор дето незнае къде е приемника при Голф 4 ще ти помогне
Проблема ти или е в загубена синхронизация(ако е стоял ключа дълго време без батерии или с изтощени такива) или си е умрял ключа(често се случва).
Моят съвет е намери някой кадърен да ти сложи нови батерии и да ти направи синхронизация и ако не стане ново дистанционно(продават се и само задната част-дистанционното)

Моят съвет е намери някой кадърен да ти сложи нови батерии и да ти направи синхронизация и ако не стане ново дистанционно(продават се и само задната част-дистанционното)
- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
ами първото нещо, което беше отидох и смених батерията, после отидох и при майстор който пробва със всички възможни дистанционни (т.е. долна част) но не можа да го синхронизира, защото колата въобще не приема сигнала от дистанционното и от работещо и от моето...първо пробва със някаквоа джаджа (явно да синхронизира) но не стана и после закачи направо лаптоп и така...а момчето в бургас дето ходих при него си разбира от работата не е случаен...закачи го на компа и видя, че има някакво запеметено дистанционно и пробва с други и каза, че колата не приема никакви сигнали, и проблема може да бъде в приемника...но разбира се това е което той ми каза, а и аз не разбирам много много...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”