проблем с борд. комп и с дистанционно

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
zews
Автомобил:
Двигател:

проблем с борд. комп и с дистанционно

Мнениеот zews » Нед 31 авг 2008 8:48

1.проблема с борда е следният-когато превключа на показанието за температурата/това след моментния разход/ ми дава 4ерти4ки.в същото време на климатроника ми показва градусите.мислех 4е и двата показателя взимат данни от 1 дат4ик, но това изглежда 4е не е така, въпреки 4е винаги показваха 1 и същи данни.имате ли представа къде е проблема?
2.питането ми е относно комфорт модула:когато задържа ключа в ключалката ми вдига стъклата, а от дистанционното не.има ли начин да се програмира?

Потребителски аватар
Petkovski
Автомобил: Vw Golf 4
Двигател: AKL
Контакти:

Мнениеот Petkovski » Нед 31 авг 2008 9:55

Следващия път колега пиши за кои модел е питането, относно проблема ти с --.- и при мен е така до сега не сам открил от какво е, но не се отказвам като го оправя ще пиша разрешението на проблема, пробвай да рестартираш компютъра тогава се оправа временно...
Относно т.2 аз сам си разрешил проблема като си сложих аларма при заключвне на автомобила стъклата се вдигат до горе, мисля че някаде из темите имаше същото питане потърси.....

zews
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zews » Нед 31 авг 2008 15:18

за голф 4 става ?.ще пробвам с махането на акумулатора/нали така се прави рестарт/ и дано има ефект.благодаря за съвета

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”