Задействана аларма golf 4
-
- Автомобил:
- Двигател:
Задействана аларма golf 4
Здравеите наскоро си купих ГОЛФ 4 и радоста ми е голиама.Но днес без да искам го блокирах от алармата.Ниакои мо6е ле да ми казе как да деактивирам алармата(Пи6а страно с тази виста-извинете)
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Задействана аларма golf 4
ltodorova написа:Здравеите наскоро си купих ГОЛФ 4 и радоста ми е голиама.Но днес без да искам го блокирах от алармата.:roll: Ниакои мо6е ле да ми казе как да деактивирам алармата-с дистанционното за алармата-на него трябва да има включване и изключване![]()
Сега сериозно-обясни правилно какво е станало за да може да ти се помогне адекватно-а ако не мислиш че ще се справиш викни някой алармаджия да ти помогне.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравей колега,
наистина трябва да се успокоиш и да разкажеш какво е станало и най важното какво си правил по колата, за да се включи алармата!!! Да си вадил акумулатора, тъй като голфа има защита от кражба и при опит за дезактивиране на алармата чрез махане на акумулатора работата се оцапва. Ако не е това, да си рязал и снаждал кабели, да си пипал имобилайзера. Какво прави колата като се опиташ да я запалиш свири ли пищи ли грухти ли
изписва ли ти нещо? Мисля, че ако се разприказваш тук има достатъчно хора които да могат да ти помогнат, или да ти обяснят как да се оправиш.
Поздрави
наистина трябва да се успокоиш и да разкажеш какво е станало и най важното какво си правил по колата, за да се включи алармата!!! Да си вадил акумулатора, тъй като голфа има защита от кражба и при опит за дезактивиране на алармата чрез махане на акумулатора работата се оцапва. Ако не е това, да си рязал и снаждал кабели, да си пипал имобилайзера. Какво прави колата като се опиташ да я запалиш свири ли пищи ли грухти ли

Поздрави
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”