тропане при десен завои
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
тропане при десен завои
колеги помагаите.....за голф 2 гти......при завои на дясно със скорост над 60 км се тресе цялата предница....нее джанта...не е карета....просто някои некви съвети да деде които е добре запознат само4е.....
При мен имаше същия проблем на Jetta 2. Оказа се че причината е в полуваловете (полуоски). Дължината на левия и десния полувал са различни и за да уеднаквят инерционния момент на двата, швабите са залепили на единия една тежест с формата на киви (първо това ми дойде на ум
). В последствие тази тежест се беше разлепила и се разхождаше по завоите. Станах на камила, докато я открия. Успех и дано да е от това!
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
Ilian70 написа:При мен имаше същия проблем на Jetta 2. Оказа се че причината е в полуваловете (полуоски). Дължината на левия и десния полувал са различни и за да уеднаквят инерционния момент на двата, швабите са залепили на единия една тежест с формата на киви (първо това ми дойде на ум). В последствие тази тежест се беше разлепила и се разхождаше по завоите. Станах на камила, докато я открия. Успех и дано да е от това!
Колега, я кажи на коя полуоска да я търсим тази тежест, че и аз имам сходен проблем но при Голф 4, ако въобще моите полуоски имат такива тежести?
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
кажи 4е ся пътувах напрао 6тях да изтърва един десен завои от лопанеIlian70 написа:При мен имаше същия проблем на Jetta 2. Оказа се че причината е в полуваловете (полуоски). Дължината на левия и десния полувал са различни и за да уеднаквят инерционния момент на двата, швабите са залепили на единия една тежест с формата на киви (първо това ми дойде на ум). В последствие тази тежест се беше разлепила и се разхождаше по завоите. Станах на камила, докато я открия. Успех и дано да е от това!
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
- toci_81
- Автомобил: Golf 5 Plus TDI
- Двигател: BKC
здравеите
балансиора е на далгата полуоска.
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
- mityomk
- Автомобил:
- Двигател:
преди имах 2ка и от балансйора ми идваха и на мен проблемите,на сегашния пак така махнах го и ок и на други двойки сам махал.Има много странно тропане първо при по-висока скорост , акото се доразбие направо не се кара.Маха се с флекс и на двойката се намира на лявата(като си срещу колата)полуоска.Винаги съм се чудил дали няма да се пояавят други проблеми ама до сега всичко си е ок.Можеш да разбереш дали е от него като го разклатиш,представлява 1 тампон в средата с гума,ако е хлабав и се клати(като разбит тампон)тогава махай,щот може и да не е от него.А дето викаш, че го няма може някои да го свалил вече.
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”