Та може ли да се свали ABS от една G2 и да се сложи на друга?
Щот гледам се продават различни интересни неща, дали може ABS-а да се направи така. Не съм запознат, нито знам как изглежда, дали е някаква част или много са нещата.

Може ли да се свали ABS от една G2 и да се сложи на друга?
- P4v3l
- Автомобил:
- Двигател:
Според мене нещата са доста
- АБС модул който управлява работата на спирачната помпа
- датчици на главините (незнам дали на всички главини фабрично се оставя място за датчиците)
- инсталация за АБС-а
- компютър за АБС-а
- спърачната помпа също е различна
Това е за което се сещам като сравнявам Голф със АБС и такъв без.
- АБС модул който управлява работата на спирачната помпа
- датчици на главините (незнам дали на всички главини фабрично се оставя място за датчиците)
- инсталация за АБС-а
- компютър за АБС-а
- спърачната помпа също е различна
Това е за което се сещам като сравнявам Голф със АБС и такъв без.
- P4v3l
- Автомобил:
- Двигател:
V_i_T написа:Хммм, значи казваш трудно ще стане да се махне всичко от един гоУф и да се сложи на друг?
Струва ли се да се занимавам, ще има ли промяна в карането или де да знам там още във какво?
трудно трудно зависи от техническите умения щото за мене повече от 4 болчета си е чисто преправяне главоболие и една камара синки по ръцете.
А дали си залужава имам възможнист да карам и двата варианта и при тоя с АБС педала е доста по твърд и респонсен (ако може така да се каже) колата спира доста добре сравнение със другата, която е без АБС, на няколко пъти ми се е налагало по естремно спиране и разликата е огромна

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Инсталация, контролна лампа (стои при тази за ръчната двете са заедно), датчици за 4-те колела, помпата(на 2-ките със ABS няма серво а ел.помпа), компютърът за ABS-а. От там вече едно яко разглабяне за полагане на инсталацията, датчиците за всяко колело, монтиране на помпата на ABS-а обезвъздушаване и т.н.
Това си е жив гъзобрък
Това си е жив гъзобрък

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”