Здравейте колеги,имам следният проблем.Когато заключа колата(натискам копчето на дист. на алармата) и след около 20 сек алармата почва да пищи.Това се случва всеки път.Иначе алармата си работи нормално.Някой има ли идея защо може да се получава така?
Алармата е някаква допълнително слагана,незнам каква,но имам и фабрична и като пусна допълнителната се активира и фабричната.

Проблем с алармата на Г3
- teddymc
- Автомобил:
- Двигател:
Ако алармата ти следи за консумация от акумулатора е възможно да реагира на включената перка на радиатора - провери дали го прави и без да си палил двигателя.
Друг вариант е да имаш датчик който не сработва (обикновенно на вратите).
Плафона сам ли се гаси след известно време?
По принцип алармите включват охранителния режим около 30 сек. след включване на алармата.
Друг вариант е да имаш датчик който не сработва (обикновенно на вратите).
Плафона сам ли се гаси след известно време?
По принцип алармите включват охранителния режим около 30 сек. след включване на алармата.
- koziak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Еми по принцип точно след като съм я карал по някой път не го прави този номер.Но ако само я отключа и заключа без да паля,задължително го прави.Иначе да,плафона сам си изгасва.
Възможно ли е да го прави заради поотсалбнал акумулатор,и заради това като я заключвам след като съм я карал да не го прави(защото се е позаредил след карането)?
Възможно ли е да го прави заради поотсалбнал акумулатор,и заради това като я заключвам след като съм я карал да не го прави(защото се е позаредил след карането)?
- focke-wulf
- Автомобил:
- Двигател:
- jagler
- Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
- Двигател: CFFB-2014
Имай предвид че централното дърпа около 6-7А ток при откл. или закл. за около 2сек. може акумулатора ,ако е слаб да го събаря и напрежението на алармата да пада под 11 волта и тя да се шашка, лошия вариант е да се разпрограмира и няма да ти разпознае дистанционното.Моя акумулатор май сега октомври ще стане на 4г. и моята аларма взе да ми прави номера...
ще се дават едни 130лв. май за нов.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”