Хидравлика за ПБ
- Tatrata
- Автомобил: VW Polo 6N1
- Двигател: ABF
Хидравлика за ПБ
Здравейте колеги. От няколко дни съм собственик на G2 GTI PB 1986г, но единствения кусур е, че няма худравлика на волана. Може ли (и кой може) да ми сложи хидравлика на воланчето и ако може някаква орйентировъчна цена да ми даде ?
Последна промяна от Tatrata на Сря 03 сеп 2008 21:53, променено общо 1 път.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
a защо ти се занимава с глупости не ми е ясно? на тоя голф 2 не му трябват хидравлики,значи имам и голф 2 на които геврека му се върти много по лесно от голфове 2-ки с хидравлика на волана.отделно че ще си качиш малко разхода и вървежа ще намалее леко. аз имам и още 2 пасата с еднакви двигатели 1.8 пб-112коня,на единия му се скапа хидравликата и му сложиха механична реика,резултата:много леко по трудно въртене на волана,а разхода ми падна с 2 литра на 100 км газ,а за вървенето ти гарантирам че разликата е голяма
п.с. лично мое мнение е че хидравликата е препоръчителна за големи коли, а не за градски въшки дето нямат и 900 кила,пробвай някои голф 2-ка с хидравлика и прецени каква е разликата
п.с. лично мое мнение е че хидравликата е препоръчителна за големи коли, а не за градски въшки дето нямат и 900 кила,пробвай някои голф 2-ка с хидравлика и прецени каква е разликата
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Ако има финансова възможност и желание защо да не си сложи хидравлика!?moimoimoi написа:a защо ти се занимава с глупости не ми е ясно? на тоя голф 2 не му трябват хидравлики,значи имам и голф 2 на които геврека му се върти много по лесно от голфове 2-ки с хидравлика на волана.отделно че ще си качиш малко разхода и вървежа ще намалее леко. аз имам и още 2 пасата с еднакви двигатели 1.8 пб-112коня,на единия му се скапа хидравликата и му сложиха механична реика,резултата:много леко по трудно въртене на волана,а разхода ми падна с 2 литра на 100 км газ,а за вървенето ти гарантирам че разликата е голяма

- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Защо мислиш че хидравликата ми е 20 годишнаmoimoimoi написа:ivkata а нещо за вървежа и разхода да кажеш преди е след хидравликата,а колко е надежна една 20 годишна хидравлична помпа и рейка

- Tatrata
- Автомобил: VW Polo 6N1
- Двигател: ABF
ivkata написа:Ако има финансова възможност и желание защо да не си сложи хидравлика!?moimoimoi написа:a защо ти се занимава с глупости не ми е ясно? на тоя голф 2 не му трябват хидравлики,значи имам и голф 2 на които геврека му се върти много по лесно от голфове 2-ки с хидравлика на волана.отделно че ще си качиш малко разхода и вървежа ще намалее леко. аз имам и още 2 пасата с еднакви двигатели 1.8 пб-112коня,на единия му се скапа хидравликата и му сложиха механична реика,резултата:много леко по трудно въртене на волана,а разхода ми падна с 2 литра на 100 км газ,а за вървенето ти гарантирам че разликата е голяма
п.с. лично мое мнение е че хидравликата е препоръчителна за големи коли, а не за градски въшки дето нямат и 900 кила,пробвай някои голф 2-ка с хидравлика и прецени каква е разликатаИ аз карам двойка,и трябва да ти кажа че имаше голяма разлика в това да я паркирам без хидравлика,и сега когато е с хидравлика!!!
Особенно с 205 гуми!
Финансовата възможност я имам, даже вече съм намерил кой да ми я слага. Само да подчертая, че от Поло скачам на Голф, а Полото си беше с хидравлика, и сега ми е малко нйораво, за това искам да ми е с хидравлика колата. А относно вървежа.....няма значение, вече ми мина мерака да се пържа по улиците от светофар до светофар

- reactiven
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Хидравлика за ПБ
Tatrata написа:Здравейте колеги. От няколко дни съм собственик на G2 GTI PB 1986г, но единствения кусур е, че няма худравлика на волана. Може ли (и кой може) да ми сложи хидравлика на воланчето и ако може някаква орйентировъчна цена да ми даде ?
ПБ 86' та няма.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”