Хидравлика за ПБ

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Tatrata
Автомобил: VW Polo 6N1
Двигател: ABF

Хидравлика за ПБ

Мнениеот Tatrata » Вто 02 сеп 2008 22:12

Здравейте колеги. От няколко дни съм собственик на G2 GTI PB 1986г, но единствения кусур е, че няма худравлика на волана. Може ли (и кой може) да ми сложи хидравлика на воланчето и ако може някаква орйентировъчна цена да ми даде ?

Последна промяна от Tatrata на Сря 03 сеп 2008 21:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 02 сеп 2008 22:17

питай расо,наскоро продаваше на приятел голфа.Зна че има хидравлика за г2

Цената 100кинта :wink:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Вто 02 сеп 2008 22:20

LILO&STICH написа:питай расо,наскоро продаваше на приятел голфа.Зна че има хидравлика за г2

туй рейката, помпата и всички карантии :shock

много добра цена!

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 02 сеп 2008 22:21

деа знам бре.Разбрах само че има хидравлика.Незнам какво изобщо е останало.
Да пита :wink:

Потребителски аватар
Tatrata

Мнениеот Tatrata » Вто 02 сеп 2008 22:21

chefito написа:
LILO&STICH написа:питай расо,наскоро продаваше на приятел голфа.Зна че има хидравлика за г2

туй рейката, помпата и всички карантии :shock

много добра цена!

Благодаря, след събора ще се възползвам :wink:

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Вто 02 сеп 2008 23:04

Това е само рейката.
Имам комплект - помпа, рейка, маркучи - 250 лв.
Пък може и за монтаж нещо да измислиме.

Потребителски аватар
moimoimoi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот moimoimoi » Чет 04 сеп 2008 20:52

a защо ти се занимава с глупости не ми е ясно? на тоя голф 2 не му трябват хидравлики,значи имам и голф 2 на които геврека му се върти много по лесно от голфове 2-ки с хидравлика на волана.отделно че ще си качиш малко разхода и вървежа ще намалее леко. аз имам и още 2 пасата с еднакви двигатели 1.8 пб-112коня,на единия му се скапа хидравликата и му сложиха механична реика,резултата:много леко по трудно въртене на волана,а разхода ми падна с 2 литра на 100 км газ,а за вървенето ти гарантирам че разликата е голяма
п.с. лично мое мнение е че хидравликата е препоръчителна за големи коли, а не за градски въшки дето нямат и 900 кила,пробвай някои голф 2-ка с хидравлика и прецени каква е разликата

Потребителски аватар
ivkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivkata » Чет 04 сеп 2008 21:40

moimoimoi написа:a защо ти се занимава с глупости не ми е ясно? на тоя голф 2 не му трябват хидравлики,значи имам и голф 2 на които геврека му се върти много по лесно от голфове 2-ки с хидравлика на волана.отделно че ще си качиш малко разхода и вървежа ще намалее леко. аз имам и още 2 пасата с еднакви двигатели 1.8 пб-112коня,на единия му се скапа хидравликата и му сложиха механична реика,резултата:много леко по трудно въртене на волана,а разхода ми падна с 2 литра на 100 км газ,а за вървенето ти гарантирам че разликата е голяма
п.с. лично мое мнение е че хидравликата е препоръчителна за големи коли, а не за градски въшки дето нямат и 900 кила,пробвай някои голф 2-ка с хидравлика и прецени каква е разликата
Ако има финансова възможност и желание защо да не си сложи хидравлика!? :wink: И аз карам двойка,и трябва да ти кажа че имаше голяма разлика в това да я паркирам без хидравлика,и сега когато е с хидравлика!!! :wink: Особенно с 205 гуми! 8)

Потребителски аватар
moimoimoi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот moimoimoi » Чет 04 сеп 2008 22:25

ivkata а нещо за вървежа и разхода да кажеш преди е след хидравликата,а колко е надежна една 20 годишна хидравлична помпа и рейка

Потребителски аватар
ivkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivkata » Чет 04 сеп 2008 22:47

moimoimoi написа:ivkata а нещо за вървежа и разхода да кажеш преди е след хидравликата,а колко е надежна една 20 годишна хидравлична помпа и рейка
Защо мислиш че хидравликата ми е 20 годишна :wink: !?А вървежа с новия мотор е перфектен! :twisted: И разхода падна,че докато беше с 1.6 мотора много се мъчеше в моите ръце mhihi !

Потребителски аватар
Tatrata

Мнениеот Tatrata » Чет 04 сеп 2008 22:59

ivkata написа:
moimoimoi написа:a защо ти се занимава с глупости не ми е ясно? на тоя голф 2 не му трябват хидравлики,значи имам и голф 2 на които геврека му се върти много по лесно от голфове 2-ки с хидравлика на волана.отделно че ще си качиш малко разхода и вървежа ще намалее леко. аз имам и още 2 пасата с еднакви двигатели 1.8 пб-112коня,на единия му се скапа хидравликата и му сложиха механична реика,резултата:много леко по трудно въртене на волана,а разхода ми падна с 2 литра на 100 км газ,а за вървенето ти гарантирам че разликата е голяма
Ако има финансова възможност и желание защо да не си сложи хидравлика!? :wink: И аз карам двойка,и трябва да ти кажа че имаше голяма разлика в това да я паркирам без хидравлика,и сега когато е с хидравлика!!! :wink: Особенно с 205 гуми! 8)

Финансовата възможност я имам, даже вече съм намерил кой да ми я слага. Само да подчертая, че от Поло скачам на Голф, а Полото си беше с хидравлика, и сега ми е малко нйораво, за това искам да ми е с хидравлика колата. А относно вървежа.....няма значение, вече ми мина мерака да се пържа по улиците от светофар до светофар :wink:

Потребителски аватар
moimoimoi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот moimoimoi » Пет 05 сеп 2008 16:13

а колега какво е това PB 86-та година?, електрическа или механична е инжекцията, и безпроблемно слагане на хидравликата

Потребителски аватар
reactiven
Автомобил:
Двигател:

Re: Хидравлика за ПБ

Мнениеот reactiven » Пет 05 сеп 2008 22:13

Tatrata написа:Здравейте колеги. От няколко дни съм собственик на G2 GTI PB 1986г, но единствения кусур е, че няма худравлика на волана. Може ли (и кой може) да ми сложи хидравлика на воланчето и ако може някаква орйентировъчна цена да ми даде ?

ПБ 86' та няма.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”