Има теми за ъпгрейт на спирачките,но ме интересува в частния случай как да постъпя.
Колата е от гаража
Благодаря предварително !
Tinko написа:На апарата няма какво да му стане освем да изкриви болтовете от напън или да задържа, а от там да ти прискърцват накладките дори без да спираш. АКо тропла, лопа нешо си... най вероятно не е от тях... Недей вярва на всеки каквото ти каже и внимавай да не смениш неща без да има смисъл...Също се учудих хидравлика и спирачки?
kilima написа:Tinko написа:На апарата няма какво да му стане освем да изкриви болтовете от напън или да задържа, а от там да ти прискърцват накладките дори без да спираш. АКо тропла, лопа нешо си... най вероятно не е от тях... Недей вярва на всеки каквото ти каже и внимавай да не смениш неща без да има смисъл...Също се учудих хидравлика и спирачки?
Прав за си за хидравликата,но не е от значение
А за апаратите,вече не знам какво да правя.През последните 6 месеца смених всички тампони по колата,кормилни накрайници,дискове,накладки,шарнири,карета и може би още нещо ( по ходова част).3-ма различни майстори седят с часове пред колата и се чудят от къде идва това изпукване...Всички казват ,че всичко е здраво ,само един спомена ,че може да е от апарата.Също така пластинките на накладките ми потропват зверски (майстора каза ,че и това можело да е от апарата).Иначе съм много доволен от момчето и затова му се доверявам.
Просто се чудя от къде може да идва това изпукване.Получава се на завой с малка скорост,главно при паркиране или потегляне на навит волан.Изпуква силно еднократно,в зависимост от това накъде е навит воланът.Прави го и назад и напред.При слизане от бордюр го прави задължително.Все едно освобождава напрежение някво изведнъж.Някой срещал ли е нещо подобно?
малко изместих темата и проблема,но са свързани със смяната на апаратите
Tinko написа:kilima написа:Tinko написа:На апарата няма какво да му стане освем да изкриви болтовете от напън или да задържа, а от там да ти прискърцват накладките дори без да спираш. АКо тропла, лопа нешо си... най вероятно не е от тях... Недей вярва на всеки каквото ти каже и внимавай да не смениш неща без да има смисъл...Също се учудих хидравлика и спирачки?
Прав за си за хидравликата,но не е от значение
А за апаратите,вече не знам какво да правя.През последните 6 месеца смених всички тампони по колата,кормилни накрайници,дискове,накладки,шарнири,карета и може би още нещо ( по ходова част).3-ма различни майстори седят с часове пред колата и се чудят от къде идва това изпукване...Всички казват ,че всичко е здраво ,само един спомена ,че може да е от апарата.Също така пластинките на накладките ми потропват зверски (майстора каза ,че и това можело да е от апарата).Иначе съм много доволен от момчето и затова му се доверявам.
Просто се чудя от къде може да идва това изпукване.Получава се на завой с малка скорост,главно при паркиране или потегляне на навит волан.Изпуква силно еднократно,в зависимост от това накъде е навит воланът.Прави го и назад и напред.При слизане от бордюр го прави задължително.Все едно освобождава напрежение някво изведнъж.Някой срещал ли е нещо подобно?
малко изместих темата и проблема,но са свързани със смяната на апаратите
Защо ли ми намирисва на тампон на носач......... Провери дали са стегнати болтовете на тампоните! От апарат не може да ти припуква при тръгване, тък като той не се мести! Преди така пук пук пу.. кога гледам болта на носача одвит....... това след смяна от "майстор"! Случва се човек да бърка, дереджето ни е кофти от там идва и разсеяността!
пак ги смених заедно със амортисьорите за акъл 
Tinko написа:Лагера на амортисьорите не пука при потегляне назад напред! А и неговото пукане не е такова като на носача. Осеща се, че едното е долу а другото горе... Аз залагам за големия тампон на носача, според мен дилемата е в него......
1,9TDI написа:Тя работата отива на там да смениш всичко по предница и накрая ще спре. поне ще си сигурен, че всичко ще е наред.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 73 госта