Golf II, GTi 1,8 1986 год

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
martinpetroff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Golf II, GTi 1,8 1986 год

Мнениеот martinpetroff » Пон 08 сеп 2008 14:37

Здравейте, искам да питам нещо, незная защо не е включено това. Колата е Golf II, GTi 1,8 1986 год., код на двигателя EV100244, бензин / газ. Колата си работи но се интересувам защо е откачено и по-важното къде се закача и ако го закача какво ще стане.
Много Ви благодаря предварително.

Изображение

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=7481077

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Пон 08 сеп 2008 15:21

щом върви не барай :wink:
тука сме няколко с ЕВ-та и да ти кажа честно разкачено или не май е все тая :lol:

Потребителски аватар
martinpetroff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот martinpetroff » Пон 08 сеп 2008 18:59

Ами да, то това е ясно. Благодаря. Просто не знам каква му е ролята. Мисля че е нещо по дросела...ама не разбирам и затова питам

Потребителски аватар
Yonata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Yonata » Пон 08 сеп 2008 20:10

Много ти е чист двигателя, ако беше малко по мръсен сам щеше да видиш ако се е откачило от някъде. :wink:

Потребителски аватар
ivkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivkata » Пон 08 сеп 2008 20:45

Yonata написа:Много ти е чист двигателя, ако беше малко по мръсен сам щеше да видиш ако се е откачило от някъде. :wink:
Чист му е двигателя,щото колегата е копнал моя снимка :wink: Щом не ми бърка работата на двг ,и разхода значи няма смисъл от него! :D М-у другото ако не се бъркам е свързано с 5-тата дюза,при рязко подаване на газта да обогати сместа :roll:

Потребителски аватар
martinpetroff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот martinpetroff » Вто 09 сеп 2008 7:41

Прав си ivkata, понеже моя двигател е същия като твоя и затова си позволих да взема снимката ти. Извинявай ако нещо съм те обидил. Довечера ще снимам моя и ще Ви го покажа в какво състояние е.

Потребителски аватар
ivkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivkata » Вто 09 сеп 2008 9:28

martinpetroff написа:Прав си ivkata, понеже моя двигател е същия като твоя и затова си позволих да взема снимката ти. Извинявай ако нещо съм те обидил. Довечера ще снимам моя и ще Ви го покажа в какво състояние е.
Колега,не се впрягай!Не си ме обидил,просто внесох малко яснота! :wink: Давай снимки да видим и твоя мотор,може да излезе нещо което съм забравил на моя! 8) Че моя голф e самоделка. mhihi

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Вто 09 сеп 2008 10:52

ivkata написа:
martinpetroff написа:Прав си ivkata, понеже моя двигател е същия като твоя и затова си позволих да взема снимката ти. Извинявай ако нещо съм те обидил. Довечера ще снимам моя и ще Ви го покажа в какво състояние е.
Колега,не се впрягай!Не си ме обидил,просто внесох малко яснота! :wink: Давай снимки да видим и твоя мотор,може да излезе нещо което съм забравил на моя! 8) Че моя голф e самоделка. mhihi

да бе дай снимки...оня ден гледах едно ЕВ и видях много нови неща които са непознати за моята машина mhihi
пп.нека който ми трие всяко едно мнение да изтрие и това :idea:
това е форум не е направен да пишем нещо в него нали.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”