Здравейте,
Вече няколко пъти ми казват, че са за смяна. Преместих се и сега заради новият квартал с повече дупки ли не знам чувам вече едно характерно "тракане". Може ли да ми кажете дали има някакви особености рпи тези тампони или да вземам смело първите, които ми предложат. Предварително благодаря за отговорите ви!
Тампони за заден мост
- dbanchev
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей колега!
Вземи си читави тампони! Най- добре от Юнитрейд или Поршебг! Няма смисъл да взимаш ментета- излизат в пъти по-скъпо. Ако ги монтираш сам не ги затягай напълно докато колата е още на крика (подемника)! Събираш всичко като си му е реда и и накрая затягаш напълно , иначе вероятността да се скъсат скоро е голяма!
Дано съм бил полезен! Успех!
Дано съм бил полезен! Успех!
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Колеги да ви попитам, че вчера като легнах под колата се разубедих какво точно ми трябва. В два сервиза ми казаха, ето тези са ти за смяна и ми сочиха задният мост. Има ли някакво разнообразие от тампони, че мисля днес да ги взема. Тоест като кажа тампони за заден мост, никой не ме пита ама какви, затова си мисля, че са само едни, но ще се радвам да помогнете с консултации. Също така имам възможност да ги взема от Unitrade X и Ауто плюс, като първите ми дават по-добра цена за Лемфьордер, но вторите са ми далеч по-удобни. Дали мога да разчитам на коректност от Ауто + ? Предварително ви благодаря.
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Да,само едни са.
Ето тук можеш да видиш ако нещо те интересува:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=88145&highlight=
Не е лошо да ги вземеш от където си се запътил,но соред мен няма смиъл. Тези на стария ми мост бяха възможно най застреляните и близо 3 години ги карах и до последно нямаха ядове.
Ето тук можеш да видиш ако нещо те интересува:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=88145&highlight=
Не е лошо да ги вземеш от където си се запътил,но соред мен няма смиъл. Тези на стария ми мост бяха възможно най застреляните и близо 3 години ги карах и до последно нямаха ядове.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”