Здавеите на всички колеги
Ето с какъв проблем се сблъсках преди седмица си купих едно голфче 2 и нямаше проблеми на gas и на бензин но не го бях палил стоден на бензин днеска като запалих сутринта в ниските обороти няма проблем но като дам gas тръгва да прекъсва сеедно работи на два три целиндара обърнах на gas няма проблеми и като загрее като превключа на бензин си работи като хората
ако някои се е зблъсквал с такъв проблем моля да сподели благодаря предварително
голфа е 1.6 карбуратор
голфа е 1.6 карбуратор, проблем при студен двигател
- dido_golfa
- Автомобил:
- Двигател:
- dido_golfa
- Автомобил:
- Двигател:
Re: голфа е 1.6 карбуратор, проблем при студен двигател
май на никoй не му се пише по темата четох кавото нмерих ама няма полза никаква смених свещи кабели дестрибуторна капачка тръбички на вакомите и няма никакъв резолтат
ако някои случаино му се допишат два реда да драсне къде може да търся проблема
ако някои случаино му се допишат два реда да драсне къде може да търся проблема
Здравей колега . Аз съм със същия проблем откакто е купен и си го карам само на газ от време на време излизам на магистралата да го продухам на бензин . Поздрави !
- dido_golfa
- Автомобил:
- Двигател:
немога да разбера толкова ли е сложна тази система на този карборатор (2ее) че нико не пише нищо най лесния вариант е да карам на gas ама защо да е така искам всичко да си е наред
Еми сложничко си е , аз затова се отказах да правя каквото и да било . Иначе viewtopic.php?f=13&t=29623 този е човека , аз нямам възможност да ходя до София за 1 карбуратор
Даже и незнам дали ще се захване с твоя 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Прегледай всички вакумни маркучета на карбуратора.Да няма измъкнат сцепено и тн.Също от колектоара където е хванат дебелия вакум вижи там дали дърпа добре.Ако всичко е наред,провери на карбуратора ако е пиебург има в предната му дясна страна едно чудо черно като конусче,в него влзад два маркуча малки.откачи единия от другия край и виж на уста дали задържа вакум.в това чудо имам една мембранка,която често се къса,ако не задържа значи е заминала.трява да го потърсиш и да го смениш.20-30лв струва ново или рециклирано.във варна не мога да ти помогна за части.
това което съм написал е вярно,ако колата върви нормално загряла на бензин.на студен двигател сутрин нещата както ги описваш са от това,но ако не върви добре загряла значи има и други проблеми.в смисъл и загрляа може да не върви във високи обороти от тия вакуми,но то трябва вече някое маркуче да се е сцелипо яко.огледай нещата.
едит:
http://images17.snimka.bg/002886662-big.jpg
за това черното от ляво на цифрата 17 на снимката говоря.
това което съм написал е вярно,ако колата върви нормално загряла на бензин.на студен двигател сутрин нещата както ги описваш са от това,но ако не върви добре загряла значи има и други проблеми.в смисъл и загрляа може да не върви във високи обороти от тия вакуми,но то трябва вече някое маркуче да се е сцелипо яко.огледай нещата.
едит:
http://images17.snimka.bg/002886662-big.jpg
за това черното от ляво на цифрата 17 на снимката говоря.
- dido_golfa
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря коледа за савера проблема се оказа от същото това вакомче ама не точно от него щото то си работи като запуша маркуча които отива във въздушния филтърправи вакум и клапата се дига и сичко се оправя ама като я пусна и свържа към котията нещо вакома почва да се губи проблема май е в самата котия има няква клапа тя дали се подменя или тябва нов капак
-
- Автомобил:
- Двигател:
тоя който е отляво а филтърната кутия ли?и отива от задната страна на карбуратора? не го знам за какво е,но ако като го запушиш върви добре остави го така докато разбереш точно какво става.най-вероятно кутията не ти уплътнява добре.в нея също има някакво налягане,възможно е да ти смуче някъде между нея и карба,ако не е стегната скобата добре.
офф:
пише се кутия и вакуум
не се зяждам просто да знаеш.успех с колата.и аз много не им разбирам на карбураторите ,но тези неща често се прецакват и просто от проба грешка понякога съм успявал да си го оправя и сам 
офф:
пише се кутия и вакуум

- dido_golfa
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря колега за поправката ама нямам кирилица и превеждам в google и затова се извиняман за грешките но се надявам че се разбира за какво става въпрос горе долу 

- dido_golfa
- Автомобил:
- Двигател:
проблема решен уплътнение на пласмасовата кутия и карба
благодаря на тези които помогнаха
благодаря на тези които помогнаха
-
- Автомобил:
- Двигател:
Браво
Дано не ти прави повече ядове колата 
едит:За друг път ако ти се случи така като пишеш имаш горе в дясно на полето в което се пише едно квадратче,от което можеш да сменяш кирилица латиница(KREDOR пише).Обаче работи май само с firefox ,с chrome и opera не се появява незнайно защо.

едит:За друг път ако ти се случи така като пишеш имаш горе в дясно на полето в което се пише едно квадратче,от което можеш да сменяш кирилица латиница(KREDOR пише).Обаче работи май само с firefox ,с chrome и opera не се появява незнайно защо.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”