как се сменя крушката на предния мигач на г3
- cardan
- Автомобил: Audi A4 avant
- Двигател: ABC
как се сменя крушката на предния мигач на г3
значи свалих мигача откачих го от буксата но не мога да сваля плстмасата отзад. тя върти ли се дърпа ли се или се сваля по някакъв друг начин.страх ме е да не я счупа.
-
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: 1.6 ABU
Re: как се сменя крушката на предния мигач на г3
cardan написа:значи свалих мигача откачих го от буксата но не мога да сваля плстмасата отзад. тя върти ли се дърпа ли се или се сваля по някакъв друг начин.страх ме е да не я счупа.
Хм,закакво ти е да откачаш пластмасата,просто врътни леко старата крушка и тя ще си излезне и си сложи новата
cardan написа:значи свалих мигача откачих го от буксата но не мога да сваля плстмасата отзад. тя върти ли се дърпа ли се или се сваля по някакъв друг начин.страх ме е да не я счупа.
Колега не се притеснявай - върти се - въпросът е,че от мърсотията - най-вероятно по трудно ще се завърти....
Повярвай ми ,че кварталните келешчета изобщо не знаят отговора на твоя въпрос

- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
Хващаш мигача с едната ръка и Фасунката с кабелите с другата като с дясната хващаш Фасунката и завърташ със същата ръка надолу или ако не можеш да ме азбереш на ляво.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”