Проблем с преден нож и крило на Голф 3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
wizardone
Автомобил:
Двигател:

Проблем с преден нож и крило на Голф 3

Мнениеот wizardone » Пон 22 сеп 2008 18:14

Здравейте колеги. От доста време следя форума и все успявам да намеря отговор на въпросите си без да се налага да пускам тема, но сега забих. Купих си предните ножове за голф 3(широките, нищо че колата е GL), но понеже никога не съм се славил с акъла си, чак сега видях, че там където се закрепват ножовете едната половина е отчупена.Не знам как да го опиша по-добре, виждал съм го на доста голфове този проблем.Счупено е точно на половина - счупената половина надолу висят едни малки пластмаси, а другата(здравата) е гладка отдолу и честно казано нямам идея къде точно трябва да се закрепят ножовете.
Утре ще направя снимки да видите, понеже обяснението не е много ясно, но питането ми е има ли шанс изобщо да се сложат тези ножове или трябва да купувам цяла предна броня.

Въпрос нумеро дуо - болтчетата от крилото, което се закача(или залепя) на задното стъкло как аджеба се махат :lol: .Мислех да ги режа с ножовка ама викам да питам първо тук.

Мерси предварително, утре - снимки. :)

Потребителски аватар
nikolai_an
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с преден нож и крило на Голф 3

Мнениеот nikolai_an » Пон 22 сеп 2008 18:42

wizardone написа:
Въпрос нумеро дуо - болтчетата от крилото, което се закача(или залепя) на задното стъкло как аджеба се махат :lol: .Мислех да ги режа с ножовка ама викам да питам първо тук :)
резни ги с ножовката,но аджеба гледаи да не си клъцнеш пръстите! :lol:

Потребителски аватар
Каспър
Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
Двигател: A20NHT Turbo 250 HP

Мнениеот Каспър » Пон 22 сеп 2008 19:12

Отностно болтчетата - аз ги срязах с ножовка след което разбрах, че като ги натиснеш по-силно пропадат.Пробвай с натиск или удар, ако не стане - режи.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”