GTI 2E, трагвам си от работа, пали без проблем, 1-а, 2-ра и загуби сила, давам му газ и зеха да му падат оборотите, накрая угасна след 10-15м. На място запали 3-4 пъти за по няколко секунди и оборотите падат рязко надоло, давам газ но нищо. като запалеше тресеше яко със странен шум все едно е на 3 цилиндера. после спря изобщо да пали, като слезнах понамирисваше на бензин. така и остана до офиса. нямаше с кой да проверя дали хвърля искра.
умаря? mod edit: vaskoto1
Golf3 GTI угасна и не иска да запали
- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Golf3 GTI угасна и не иска да запали
Последна промяна от Zoran на Сря 24 сеп 2008 16:34, променено общо 1 път.
- radko tarikata
- Автомобил:
- Двигател:
Бързият написа:Моята бензинова помпа се умря със същите симптомиЗаслушай като дадеш на контакт дали бучи твоята .
моята помпа както всички разбраха не вие а направо все едно е глутница умрели от глад вълци , дали и тя не е умрела за бензин незнам , ама и на мен така ми направи веднъж (слава бого че само веднъж ) и ми падаха оборотите , поседях малко направих задръстване на бул. българия и запали и после немоем го спрем бре или тоците или може както казва колегата по горе може да си провериш помпицата

- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
radko tarikata написа:Бързият написа:Моята бензинова помпа се умря със същите симптомиЗаслушай като дадеш на контакт дали бучи твоята .
моята помпа както всички разбраха не вие а направо все едно е глутница умрели от глад вълци , дали и тя не е умрела за бензин незнам , ама и на мен така ми направи веднъж (слава бого че само веднъж ) и ми падаха оборотите , поседях малко направих задръстване на бул. българия и запали и после немоем го спрем бре или тоците или може както казва колегата по горе може да си провериш помпицата![]()
![]()
![]()
![]()
утре ще видим дали ще запали от самосебе си, но бенз. помпата как да я проверя?
- radko tarikata
- Автомобил:
- Двигател:
quote]
утре ще видим дали ще запали от самосебе си, но бенз. помпата как да я проверя?[/quote]
ми незнам как да я провериш ама мога само да ти кажа свалия и виж дали се е задрустила мрежичката на помпата ( мястото от кадето смуче от скъпото горивце ) и ако се е заталачила почисти я сложия , запали да поработи ( ако запали ) и квото покаже сабя
утре ще видим дали ще запали от самосебе си, но бенз. помпата как да я проверя?[/quote]
ми незнам как да я провериш ама мога само да ти кажа свалия и виж дали се е задрустила мрежичката на помпата ( мястото от кадето смуче от скъпото горивце ) и ако се е заталачила почисти я сложия , запали да поработи ( ако запали ) и квото покаже сабя

- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бързият написа:Първо виж дали не е изгорял бушона на помпата (мисля че е номер 18 , поне при мен ...)
После провери на буксата за помпата дали има ток .
Или другия вариянт . Откачаш маркуча които идва от нея и влиза в инжекцията .Въртиш на стартер . Ако не изкарва бензин - честито ... олекваш с около 150 лева .
а като миришеше на бенз, след като се мъчих да запаля, не означава ли че подава гориво към мотора?
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Zoran написа:а като миришеше на бенз, след като се мъчих да запаля, не означава ли че подава гориво към мотора?
Според мен щом мирише на бензин би трябвало да подава гориво. На мен подобна случка ми се случи когато изгоря бобината
Последна промяна от Winner25 на Вто 23 сеп 2008 22:20, променено общо 1 път.
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Winner25 написа:Zoran написа:а като миришеше на бенз, след като се мъчих да запаля, не означава ли че подава гориво към мотора?
Според мен щом мирише на бензин би трябвало че подава гориво. На мен подобна случка ми се случи когато изгоря бобината
И това е вариянт .
Всъщност причината може да е на много места . Не ти казвам че е помпата на 100% , аз ти казвам какво се случи при мен и се оказа помпа . При теб може да е друг проблема .
- radko tarikata
- Автомобил:
- Двигател:
Бързият написа:Winner25 написа:Zoran написа:а като миришеше на бенз, след като се мъчих да запаля, не означава ли че подава гориво към мотора?
Според мен щом мирише на бензин би трябвало че подава гориво. На мен подобна случка ми се случи когато изгоря бобината
ако изкаш мога да ти оставя номер на един много мой майстор, (само при него ходя , в смисал семеен маистор ни е , и баштамии и аз ) да я прегледа , няма да те одере яко както др. попринцип зимат
- P4v3l
- Автомобил:
- Двигател:
За да провриш дали проблема е в бубината откачаш кабела който върви от нея към дистрибуторната капачка доближаваш края му кум някоя ламарина на колата и накой друг върти (пробва да пали) ако има искра значи бубината е ОК.
Писал че колата е запалила 3-4 пъти и после пак е угаснала а тя без искра неможе да запали
Имах подобен проблем и се оказа бубината ето и темата дано помогне:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=90579&highlight=
Писал че колата е запалила 3-4 пъти и после пак е угаснала а тя без искра неможе да запали
Имах подобен проблем и се оказа бубината ето и темата дано помогне:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=90579&highlight=
- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Днес сутринта пробвах с един колега да видя дали има искра, оказа се че има, ходих до бенз. и сипах за 10лв. бензин, ЗАПАЛИ от втория път. Вчера датчика ми показа че влизам в червената зона, но както Мишо каза, ако е сменявана бенз. помпа може и да не показва вярно.
Оказа се най малкото зло. ПОУКА карайте с половин резервоар и не оставяйте да намалява

Оказа се най малкото зло. ПОУКА карайте с половин резервоар и не оставяйте да намалява

- GolfGtI115
- Автомобил:
- Двигател:
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”