Голф 5 2.0 170кс проблем с климатроника и обороти

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Heroi
Автомобил:
Двигател:

Голф 5 2.0 170кс проблем с климатроника и обороти

Мнениеот Heroi » Сря 02 ное 2016 13:24

Колеги да ми предложите какво масло да сипя на Голф 5 2.0 170кс . И имам проблем с климатроника от едната зона духа топло а от другата студено от какво може да е ? Също така когато си иска двигателя като го оставя на място започна да тресе доста стабилно като му подам много малко газ се оправя. На моменти като му дам газ се чуди дали да тръгва или да спира.Случи ми се и да му дам газ в движение и двигателя да се разтресе и колата да не набира като вкарам по ниска предавка и си натисна газта се оправя също някои път като вкарам 2 с 20км или 3та с 30 и така нататъка и си подам газ се чуди дали да набира или не се 1 съм вкарал 2-3 скорости по големи ... някой с нещо по тези въпроси може ли да помогне. Преди да я купя което стана преди 3 дена я закачиха на някакъв компютър универсален за всички марки коли там грешки не показа може би е пулен боклук за това сега което отида на работа след 1 час ще я закачим на ваг ком да видим кво ще покаже но ако някой има няква информация да сподели ще се радвам да чуя .Май си купих най голямата барака на пазара

Последна промяна от icokr на Сря 02 ное 2016 14:13, променено общо 1 път.
Причина: Прочети правилата. Заглавието и описанията на темите

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”