Жило на съединителя на Vento
- jagler
- Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
- Двигател: CFFB-2014
Жило на съединителя на Vento
Колеги днес ми се счупи механизна на саморегулиращото жило на съединителя,помислих си ще се е скъсало защото преди 3г. оригиналното се скъса,но не е от към скоростната кутия е захванато и от към педала.Колко вървят втора ръка такива жила нови ги знам колко са пък и са ментаци ,ето това ме изкара 3г. и ме остави на пътя... 

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
jagler написа:да от Казанлък чак...Smoke написа:spam теб ли дърпаха днес в кв.Зора?като се замисля все лоши работи там ми се случват мамка му.

както и да е .... засякохме те вече

- jagler
ами различна е защото им махнах спойлера и веждата за товаSmoke написа:jagler написа:да от Казанлък чак...Smoke написа:spam теб ли дърпаха днес в кв.Зора?като се замисля все лоши работи там ми се случват мамка му.
стори ми се много позната колата...ама май е по-различна от снимките в гаража ти?
както и да е .... засякохме те вечедругия път ще ти сека пътя по голфаджийски да пием по кафе

- jagler
След смяната на палеца ,аз преди това бях сложил жило втора ръка от моргите 10лв.Работи 3 дни педала се втвърдява от време на време и пак проблем...смениха ми го с всеизвестната марка Топран ново 50лв. и сега от време на време то пък омеква ,самия педал отделя в самото дъно...съединителя е наред на 5 като вкл. с вдигната ръчна при отпускане на педала двигателя гасне...да еба и боклуците които ги продават,за това дай 100лв. за ортигинално и това е намъчих се с тези жила мамка му... 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”