Колеги предстои ми смяна на съединител.Изчетох доста теми тук и се ориентирах към цял комплект: двата диска и лагера.
Спрял съм се на два варианта:
1.National - Великобритрански.
2.NK - немски.
Търсих тук нещо за NK-то но не видях,някой копувал ли е такъв моля за мение.
Смяна на съединител-включва ли и смяна на маховик?
- iurimil
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Смяна на съединител-включва ли и смяна на маховик?
Последна промяна от iurimil на Чет 13 сеп 2007 22:53, променено общо 2 пъти.
- iurimil
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Защото NK-to
Защото NK-то е по-скъпо и си помислих че е по-качествено.
- iurimil
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вярно ли е
Вярно ли е че Delfi били само пакетажна фирма,вътре конкретно за съединителите пристигали LOK, или Saks?
- nasodotcom
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kav4o
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: ABF 1988
Re: Вярно ли е
iurimil написа:Вярно ли е че Delfi били само пакетажна фирма,вътре конкретно за съединителите пристигали LOK, или Saks?
Може и така да е,аз скоро си взех Delphi,предстои да го сложа(дано е скоро)Хубавото е,че ми го донесоха на цената на италианския MecArm,а за качеството мисля е доста по-добро.Щях да вземам LUK,но моя човек каза че бил неоправдано скъп-мен не ме бърка 20-40 лева разлика за такава част,предпочитам качественото но накрая ще си карам с Delphi

- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
- iurimil
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не колеги
Не колеги мисля че не ме разбрахте.
Продавачите ми обърнаха внимание че няма части с търговска марка Delfi - това е само пакетажа/кутията.
Цената която ми казаха за комплект е 220.00 лв.-LOK пакетиран в Delfi,но в тяхната база за моя ADY не излиза лагер, т.е. това са само феродов и притискателен диск.
На още едно место видях оригиналния 270,280,290,няма да надхвърли 300 каза продавача.(за мен са си 4 различни сени ама това е друга тема).
Та за това исках да ви попитам дали е възможно това или е просто търговски трик.
Продавачите ми обърнаха внимание че няма части с търговска марка Delfi - това е само пакетажа/кутията.
Цената която ми казаха за комплект е 220.00 лв.-LOK пакетиран в Delfi,но в тяхната база за моя ADY не излиза лагер, т.е. това са само феродов и притискателен диск.
На още едно место видях оригиналния 270,280,290,няма да надхвърли 300 каза продавача.(за мен са си 4 различни сени ама това е друга тема).
Та за това исках да ви попитам дали е възможно това или е просто търговски трик.
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
Re: Не колеги
iurimil написа:Не колеги мисля че не ме разбрахте.
Колега занимавам се с авточасти.Валеото е корейско рециклирано.Разглеждал съм едновременно феродов диск на Delfi и на Закс и треа ти кажа,че като феродо нямат нищо общо.Феродото на Делфито прилича на халва.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”