Странично стъкло-проблем-затваряне

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
bobi_robi
Автомобил: Passat Б8
Двигател: DFHA 2021
Контакти:

Странично стъкло-проблем-затваряне

Мнениеот bobi_robi » Вто 30 сеп 2008 21:05

Привет колеги, работи се за следното нещо...
Става дума за колата от гаража. 4-те стъкла се импулсни май така се казват, като задържиш копчето вдигат се до горе, за да спре трябва да го натиснеш още веднъж. Вчера като се опитах да си затвора прозореца от към пасажерската страна тръгна до половината да се затваря и след това тргна надолу. Това нещо се случва като се опитах да вдигнам стъклото и от мойта страна и от другата страна. Оправи се след като изгасих колата и я запалих отново. Това от какво може да е? И другото нещо което го забелязах днес, същото стъкло като тръгна да го пускам надолу върви си нормално и в един момент все едно прескача и пак продължава. Ако некой има идея какво може да или за какво да се огледам по механизмите да казва ще съм благодарен.

jims
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jims » Сря 01 окт 2008 8:17

-

Последна промяна от jims на Сря 11 юни 2025 10:01, променено общо 1 път.

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Сря 01 окт 2008 8:21

Механизмите работят с едни жила и носачи. Жилото се навива върху една ролка. За момента предполагам е тръгнало само жилото да се накъсва. Ползвай прозореца колкото можеш по-малко докато го отворят да го оправят за да са минимални пораженията. Препоръчвам ти като сервиз да идеш при Пламен Маджаров. Потърси из форума - има контакти и отзиви за работата на човека. Търси го само по Маджаров.

Потребителски аватар
bobi_robi
Автомобил: Passat Б8
Двигател: DFHA 2021
Контакти:

Мнениеот bobi_robi » Сря 01 окт 2008 10:28

Благодаря Ви, ще потърса темата чел съм я преди, но дойде време да го посета и аз прочутият Маджаров.
Мерси още веднъж.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”