Предния ми ляв прозорец не се затваря плътно до горе

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Exmachina
Автомобил:
Двигател:

Предния ми ляв прозорец не се затваря плътно до горе

Мнениеот Exmachina » Нед 05 окт 2008 17:20

Предният ми ляв ел.джам не се затжаря платно до горе остажат около 2-3 парста мога ли да го управа сам,от какво е или при кои да отида да ми го оправи помогнете моля иджа зима голфа ште измразне
mod edit: vasstop
Пише се стЪкло, аман от неграмотни

Потребителски аватар
Stef4o
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD

Мнениеот Stef4o » Нед 05 окт 2008 17:35

свали кората и прегледай, не вярвам да е нещо сериозно с което не можеш да се справиш сам......предполагам водач.......но най-добре отвори и виж :wink:

Потребителски аватар
Exmachina
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exmachina » Нед 05 окт 2008 18:12

ами свалих я но отдолу не се вижда почти ништо има ламарина под кората и после са механизмите и стаклото пук е не ми е ясно как да я сваля ламарината не се виждат никви бол4ета или не6то такоа

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo-gar » Нед 05 окт 2008 19:05

Огледай по дъното на вратата дали няма изпопадали някакви пластмасови парчета, ако има - водачите са , стъклото вероятно се посуква и заклинва.Внимавай да не останеш с перманентно отворено ,че навън е :003: .За ремонт е необходимо да разглобиш целия механизъм, не е изключено повредата да е в ролката(пластмаса) която намотава въжето, или самото въже да е закъсано.Осигури си затворено помещение и каталог от български народни скоропоговорки (от рода на ..мамата...лелята и т.н. :D ).Резервни части-цял механизъм -втора ръка,цена ..според зависи..около 100.Успех, може да е нещо просто..

Потребителски аватар
Bordiur
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Bordiur » Пон 06 окт 2008 8:15

Сваляш кората. Отхлабваш 2-та болта на стъклодържача (някой познат ти държи стъклотто, през това време). Отвиваш 3 - те болата дет държат механизъма за врата. Вадиш куплунга на захранващия кабел(този от доло един гоялм такъв, веднъж като успееш да го извадиш без да го счупиш вече си майстор :)). Сваляш механизъма и почваш да гледаш къде какво се е откачило. Ако не разбираш пускаш снимки.
Не забравай да закрепиш стъклото с летва зада няма тряс прас.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”