Предният ми ляв ел.джам не се затжаря платно до горе остажат около 2-3 парста мога ли да го управа сам,от какво е или при кои да отида да ми го оправи помогнете моля иджа зима голфа ште измразне
mod edit: vasstop
Пише се стЪкло, аман от неграмотни
Предния ми ляв прозорец не се затваря плътно до горе
-
- Автомобил:
- Двигател:
Огледай по дъното на вратата дали няма изпопадали някакви пластмасови парчета, ако има - водачите са , стъклото вероятно се посуква и заклинва.Внимавай да не останеш с перманентно отворено ,че навън е
.За ремонт е необходимо да разглобиш целия механизъм, не е изключено повредата да е в ролката(пластмаса) която намотава въжето, или самото въже да е закъсано.Осигури си затворено помещение и каталог от български народни скоропоговорки (от рода на ..мамата...лелята и т.н.
).Резервни части-цял механизъм -втора ръка,цена ..според зависи..около 100.Успех, може да е нещо просто..

- Bordiur
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сваляш кората. Отхлабваш 2-та болта на стъклодържача (някой познат ти държи стъклотто, през това време). Отвиваш 3 - те болата дет държат механизъма за врата. Вадиш куплунга на захранващия кабел(този от доло един гоялм такъв, веднъж като успееш да го извадиш без да го счупиш вече си майстор
). Сваляш механизъма и почваш да гледаш къде какво се е откачило. Ако не разбираш пускаш снимки.
Не забравай да закрепиш стъклото с летва зада няма тряс прас.

Не забравай да закрепиш стъклото с летва зада няма тряс прас.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”