Гумени уплътнения
- hunters
- Автомобил:
- Двигател:
Гумени уплътнения
Колеги имам един незначителен но дразнещ проблем. Гумините ми оплатнения на тавана на колата и на стъклата пускат, като я мия дали на авто мивка или другаде направо пускат черно и се замазва на боята. И направо немога след измиване да подсушавам покрай тях защото ако ги търна с каквото и да е (гидюрия, парцал) и измитото става осрано и черно, това лекува ли се с нещо?
Последна промяна от hunters на Чет 10 сеп 2009 20:07, променено общо 1 път.
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Гумини оплатнения
Гум"е"нит"е" опл"ъ"тнения предполагам, че ако ги боядисаш с няква боя за гума може да се пооправят. Друг е въпросът дали не са боядисвани преди и точно някаква такава боя да пуска.
- hunters
- Автомобил:
- Двигател:
Ми може стария собственик да е бил художник незнам, аз си мисля че е вече и от староет а ще е голяма греда да се сменят и за това се надявам на съвет.
- vwghost
- Автомобил: VW GOLF IV
- Двигател: 1.9 TDI ATD 2002
- Контакти:
hunters почистиги с кореселин .После ги напръскаи със авто спреи за уплътнения .Уплътненията като остареят и пускат мазна субстанция ,лепкава и черна
.

ksp84 написа:с кореселин не става, направо се разяжда самото оплътнение, най- добре с нови
нови,ама 250 лева на прозорец дали му се дават на някой?търси някаква химия,която да запечата гумата
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
mania написа:Гум"е"нит"е" опл"ъ"тнения предполагам, че ако ги боядисаш с няква боя за гума може да се пооправят. Друг е въпросът дали не са боядисвани преди и точно някаква такава боя да пуска.
.....Уплътнения...

- mania
- Автомобил:
- Двигател:

- hunters
- Автомобил:
- Двигател:
Пичове аре малко по кротко всеки се бърка понякога, ако имате нещо съществено по темата го пишете ако не се замислете колко пъти вие сте се бъркали и тогава се смейте или уплювайте а що се однася до това кой от каде е предполагам това неможе да е никакъв критерий. А и смятъм че това е форум да си помагаме при евентуални проблеми а не да си търсиме кусурите един на друг надали тука има безгрешни но ако ви прави кефа да сте на такова ниво ваш дерт както ви е воля.
братленце sory, не исках да те обиждам, ма както го беше написал точно се едно някой бургазлия ми говори като го чета, сега факт е че във всеки район на БГ има различни диалекти и човек колкото и да иска не може да говори на книжовен език,
а тва че съм написал че си от бургаз sory, ама ми беше смешно.
P.S. и аз съм от прованса както му казват тука в софия-та, и постоянно ме псуват и засичат като карам, ма ИЧ НЕ МИ ПУКА.
а тва че съм написал че си от бургаз sory, ама ми беше смешно.
P.S. и аз съм от прованса както му казват тука в софия-та, и постоянно ме псуват и засичат като карам, ма ИЧ НЕ МИ ПУКА.
а за уплътенията може да пробваш като си миеш колата да не ги бършеш а просто да оставиш един парцал върху тях да попие, или да си изсъхне сама колата,щото тва черното го пуска при търкане, и на чисто и сухо упл. може да пробваш да залепиш някво фолио или тиксо или нещо друго - ето ти съвет.
- hunters
- Автомобил:
- Двигател:
Брат аз не съм се засегнал просто налазването стана голямо и за това, а сега ако може нещо да ми кажете вчера един пенис спира пред блока при положение че има място за два тира той се нанизва на по-малко от 50 санти до мойта голфета и навсичкото отгоре е дебел и трудно си отворил вратата явно защото сега на моята (до шофьора тоест другата предна врата) има една гадна размазана линия седи като насрано от пиле но си е гадна боя от неговата врата, та с какво да я махна с паста за пастиране на коли ще излезе ли или с друго.
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Колега, поне смени заглавието на темата моля те, че заради подобни "гумИни ОплАтнения" сме пословични шофьорите на Голф 

- hunters
- Автомобил:
- Двигател:
Ако ми кажеш как да стане ще го сменя защото вече станаха много на клона, има някво питане еми моубата ми е ако може да се коментира не само заглавието на темата, да съгласен съм че изглежда гадно търсих да го променя ненамерих от каде нека админа я изтрие щом пречи на толкова много хора във форума.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”