Разход на Голф 3
Разход на Голф 3
Здравейте на всички.Искам да попитам според вас нормално ли е Голф 3 1.6i 101k.c. да ми дава разход в градски условия 11-12л. и ако не е нормално дали ще можете да ми кажете от какво е.Мерси предварително на всички.
- Skakauec
- Автомобил: VW Lupo
- Двигател: AMF
Колега ако е в София е нормално тоя мотор за да върви му трябват повече обороти от там идва и високия разход
Има и доста теми изписани за разхода ползвай и търсачката
Добре дошъл !

Има и доста теми изписани за разхода ползвай и търсачката

Добре дошъл !

Последна промяна от Skakauec на Сря 08 окт 2008 17:50, променено общо 1 път.
Ми
чесно да ти кажа е нормално.Гледам ,че си от Ямбол. Малък град,малки разстояния.Ставаш сутрин палиш колата и отиваш на кафе.Седиш в кафето час-два и тръгваш на някъде.Пак гасиш колата,после пак я палиш,но тя не може да загрее.Двигателя работи почти през цялото време суден.
Моя е 1800куб.ААМ в София си го карам и ми дава каквито си иска разходи.Днес ми дава 8,утре ми дава 10,случвало се е и да надхвърля 13-14л.
Зависи от много неша,зависи и как се кара колата.

Моя е 1800куб.ААМ в София си го карам и ми дава каквито си иска разходи.Днес ми дава 8,утре ми дава 10,случвало се е и да надхвърля 13-14л.
Зависи от много неша,зависи и как се кара колата.
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
Re: Разход на Голф 3
Mihal4y написа:Здравейте на всички.Искам да попитам според вас нормално ли е Голф 3 1.6i 101k.c. да ми дава разход в градски условия 11-12л. и ако не е нормално дали ще можете да ми кажете от какво е.Мерси предварително на всички.
Горе долу става градски ... то вече е студенко! Аз миналата зима у ябмол стигах то 13 и малко. Нали се сещаш как бяха се изненадали от зимата (каква изненада само представи си - зимата да вали сняг) и ямбол беше в сняг и лед няколко седмици. И тогава стигнах 13. Иначе лятото на бензин повече от 9-10 (макс 11) дори и на къси разстояния си е доста.
- valeto 150hp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- radko tarikata
- Автомобил:
- Двигател:
pureflash написа:Напоследък един два пъти ми свършва бензина, за късмет до бензиностанция, реших да карам като баба и какво да вида, при каране мак. до 3000 oборота, разхода пада до 8, иначе ми дава 10-12, мотора ми е като твоя, 1.6 пълна..
абе пичове на мен ми дава 8-9 бензин , а 12 газ градско ( напоследак като смених капачка и палец 10,30 11 ) , а и да ти кажа не си го жалим , следях веднъж компутара , колко ми показва разхода и си карах бавни4ко , леко полеко , стигна ми до 6,8 направо и аз невярвах на очите си , ама си е така но да караш така си не е работа , както казва колегата по горе да се правим на бабки няма смисал караи и се небои
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
radko tarikata написа: абе пичове на мен ми дава 8-9 бензин , а 12 газ градско
И аз съм така колега само че 1.6 75кс (дето си е голфов мотор) - 8-9 бензин с голямата обувка и 10-11 газ градско Иначе като му се моля може и до 9 газ да смъкна (Мнооооого рядко се стига до молитви

- GolfForever
- Автомобил:
- Двигател:
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
GolfForever написа:за нашия малак град Ямбол къси разстояния тръгнеш и след 1-2 км спреш. моя голф с нормално каране 9-10 но това си зависи и от мн работи
Да не говорим, че ся му е--ха майката последно време ... целия град е нарязан ... направо ми става жал за новите гуми (за окачването няма да говорим)! И задръствания се формират заради тия смотани ремонти. Развалиха здрави улици вместо да оправят тези с дупки .... ИДИОТИ !
Последна промяна от webdude на Чет 09 окт 2008 22:49, променено общо 1 път.
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”