Ключе за фаровете Голф 2

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Re5Pec7
Автомобил: Passat B5 V6
Двигател: AQD

Ключе за фаровете Голф 2

Мнениеот Re5Pec7 » Сря 08 окт 2008 21:22

Значи проблема е следния: ключето за фаровете нещо не работи и като е на степен къси всъщност се пускат само габарити. Като мръдна с лостчето, с което се превключват къси-дълги светват късите, следователно проблема е в ключето. Та въпроса ми е ще стане ли ключето от халогените (няма халогени, има само ключ) да се измести на мястото на ключето за фаровете. Ако не стане, ако може да ми кажете приблизителна цена за такова ключе.
Мерси.

Последна промяна от Re5Pec7 на Пет 10 окт 2008 21:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
poni
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот poni » Сря 08 окт 2008 21:37

10-15 лева втора ръка

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Сря 08 окт 2008 21:39

Здравей! Преди две зими имах същият проблем и аз като теб нямах фарове. Смени си копчето и всичко ще е наред около 20 ~ 30лв. струваше тогава :roll: .

Един съвет: първо изкарай твоето копче и виж точно каква ти е буксата, и си намери точно такава. Казвам ти това понеже аз отидох до магазина взех си копче и се оказа че е по различно от моето :? . После пак ходих да го връщам и т.н.т и т.н.т.

Потребителски аватар
Re5Pec7

Мнениеот Re5Pec7 » Сря 08 окт 2008 21:44

Еми аз ако ходя да купувам ключе ще ходя с него да го видят точно какво е :) А и да попитам ключето за халегините има ли степени, че не съм обръщал внимание?

PitkataJoe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PitkataJoe » Пет 10 окт 2008 7:29

Предполагам имаш предвид ключа за фаровете за мъгла. Да, на 3 степени е поне при мен. Изключено, задни фарове за мъгла, предни фарове за мъгла+задни фарове за мъгла.

Потребителски аватар
Re5Pec7

Мнениеот Re5Pec7 » Пет 10 окт 2008 17:13

Има ли някакъв начин да разбера дали проблема е точно в ключето или някъде другаде?

Потребителски аватар
mmv
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mmv » Пет 10 окт 2008 18:38

както описваш проблема може да се окаже и превключватела къси-дълги
къде живееш във варна?

Потребителски аватар
Re5Pec7

Мнениеот Re5Pec7 » Пет 10 окт 2008 18:57

Трошево :) Ама не мисля, че е превключвателя, защото той си работи перфектно.

Потребителски аватар
svetlioworld
Автомобил:
Двигател:

:)

Мнениеот svetlioworld » Пет 10 окт 2008 23:11

За ключето за фаровете на ГОЛФ2....
Преди време имах много главоболия с него.Спряха варовете,само габарити имах.Взех вора ръка същата работа.Викам ще се взема ново.Отивам на магазините - от 32 до 37 лв.за ЕДНО КЛЮЧЕ!!!!!!!Викам им,няма да си купя каквото ще да стане пък,толкова пари не си струва.Ако трябва ще побългаря някое друго но 37 лв.не давам-луди ли са?!?!?!!?И същата вечер се прибирам и викам,що не пробвам да го отворя това ключе да видя какво толкова има в него че е толкова скъпо.Отворих го,лесно беше,вътр нищо особено ,почистих го - затворих го и ВЕЧЕ ГОДИНА И ПОЛОВИНА КАРАМ С НЕГО БЕЗ ПРОБЛЕМ.Имам още едно втора употреба и него съм го отворил и почистил ако нещо стане с първото да е на линия и то.Това е.Аз му намерих решението...

Потребителски аватар
Re5Pec7

Мнениеот Re5Pec7 » Пет 10 окт 2008 23:15

Моя проблем е абсолютно същия, който си имал и ти. Утре ще го отворя и ще видя какво ще става :) Мерси много :)
П.С. Абе много скъпи бе! Аз си мислех максимум 10 лв. ново :D

Потребителски аватар
Re5Pec7

Re: :)

Мнениеот Re5Pec7 » Съб 11 окт 2008 13:37

svetlioworld написа:За ключето за фаровете на ГОЛФ2....
Преди време имах много главоболия с него.Спряха варовете,само габарити имах.Взех вора ръка същата работа.Викам ще се взема ново.Отивам на магазините - от 32 до 37 лв.за ЕДНО КЛЮЧЕ!!!!!!!Викам им,няма да си купя каквото ще да стане пък,толкова пари не си струва.Ако трябва ще побългаря някое друго но 37 лв.не давам-луди ли са?!?!?!!?И същата вечер се прибирам и викам,що не пробвам да го отворя това ключе да видя какво толкова има в него че е толкова скъпо.Отворих го,лесно беше,вътр нищо особено ,почистих го - затворих го и ВЕЧЕ ГОДИНА И ПОЛОВИНА КАРАМ С НЕГО БЕЗ ПРОБЛЕМ.Имам още едно втора употреба и него съм го отворил и почистил ако нещо стане с първото да е на линия и то.Това е.Аз му намерих решението...

Колега още веднъж мерси. Точно това беше проблема. Като го разглобих и изчистих сега работи :) Фаровете светят та се късат :D :D Утре ще пусна и малко снимки как точно съм го оправил да съм в помощ на някой с такъв проблем.

Потребителски аватар
svetlioworld
Автомобил:
Двигател:

:)

Мнениеот svetlioworld » Съб 11 окт 2008 23:47

Радвам се,че съм помогнал.И аз доста главоболия имах докато реша проблема.Но бях твърдо решен да не купувам ново,ае стига ве тия не са добре,толкова пари за едно най-обикновено ключе.И аз викам,ако струва до 10 лв. ОК ама не.Аз иначе съм противник на части 2-ра употреба и предпочитам нови,но те тия по магазините за авточасти се оливат понякога.Не стига че повечето части са или китайски или турски боклуци(дръжките на вратите-не купувайте,пак ще се счупят щото са ментета,не купувайте и капачка за маслото ако е около 5-6 лв-по лошо ще стане-не издържа на температура и се топи,чупи се)има и др но сега не се сещам.Надявам се че съм полезен. :idea:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”