Дигане дрсдтино обороти празен ход
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дигане дрсдтино обороти празен ход
както си има 1000 оборота празне ход нещо се дарпахме с 1 пич и колата даржи 2000+ оборота рпазен ход голфа е 1.8 механична инжекция някакви идей 1-та която ми се варти е да запече клапата ама...
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
theultimate написа:Това и на мене ми се случва. Като съм настъпил по-здраво и като изключа от скорост понякога държи доста над нормалния празен ход. Като чукна леко газта се оправя. Аз съм с Голф2 1.6 карбуратор на газ.
От мембраните е това. Особенно когато е студена... Когато ръчнете по така, мембраните омекват и променят подаването на газ на празен ход, след малко се оправя.... Обикновенно го прави когато са по-стари...

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Спам е ....ама не мога да изтрая!!!!Тююююююююююююююю.....не мога да разбера колко неуважение към колегите си трябва да имаш че като ти направят забележка за написаните глупости, дори и да не прочетеш написаното.....и тая тема ако не е за боклука!!!!Аз предлагам при регистрация във форума да има входящ тест по български правопис!!!!
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
biostrong написа:joker написа:...Аз предлагам при регистрация във форума да има входящ тест по български правопис!!!!
OFF: подкрепям !!! - вече и аз се чудя кое как е правилно да се напише, от четене тук на едни и същи правописни грешки
Така е и аз съм за! А все пак не съм цвете за мирисане защото и аз пиша лошо и с грешки. Но то това горе направо.....

- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tinko написа:snickers_ написа:верно ли аз ако хвана да пиша като вас си пишете 1 съобщение 1000 пати за мене времетио е ценно
Ще отговориш ли на това което те питах или да се трия тая тема......![]()
И да ми пишеш нищо не ти разбирам, не само правописа ти куца....
бях на работа и нещо се обарках щото ми даваха зор а ианче имах предвид че в край на сметка няма значение кав ми е правописа за тва си има оценки и учители + тва 1 пост го пиша поне 4 пати по барзо от вас и за това понякой пат прастите ми се самоизпреварват и се сменят буквите
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
snickers_ написа:Tinko написа:snickers_ написа:верно ли аз ако хвана да пиша като вас си пишете 1 съобщение 1000 пати за мене времетио е ценно
бях на работа и нещо се обарках щото ми даваха зор а ианче имах предвид че в край на сметка няма значение кав ми е правописа за тва си има оценки и учители + тва 1 пост го пиша поне 4 пати по барзо от вас и за това понякой пат прастите ми се самоизпреварват и се сменят буквите
Е аз като действащ преподавател ти пиша не двойка,а единица...а за неприличното ти и неуважително поведение бих те изхвърлил от форума .....ама няма тази опция!!!!!
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
joker написа:snickers_ написа:Tinko написа:snickers_ написа:верно ли аз ако хвана да пиша като вас си пишете 1 съобщение 1000 пати за мене времетио е ценно
Е аз като действащ преподавател ти пиша не двойка,а единица...а за неприличното ти и неуважително поведение бих те изхвърлил от форума .....ама няма тази опция!!!!!
И аз пиша бързо но грешки рядко правя, а клавиатурата хич и не поглеждам в нея.... Ако пишеше бързо нямаше да правиш такива грешки!!!!
Направо някой админ да я трие!!!!
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tinko написа:joker написа:snickers_ написа:Tinko написа:snickers_ написа:верно ли аз ако хвана да пиша като вас си пишете 1 съобщение 1000 пати за мене времетио е ценно
И аз пиша бързо но грешки рядко правя, а клавиатурата хич и не поглеждам в нея.... Ако пишеше бързо нямаше да правиш такива грешки!!!!
Направо някой админ да я трие!!!!
а когато почнеш да пишеш от 4 клавиатури на ден като мене и то без да я поглеждам ми кажи да дойда да те вида дали няма да правиш грешки щото грам не е лесно да пишеш на клавиатура от 98 година след тва да пишеш на кипс-800 и отделно да пишеш на лаптопска клавиатура
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”