(Изчетох много неща във форума, но така и не ми стана ясно...Значи проблема е такъв: когато запаля, докато загрее колата от ауспуха излиза черен дим, след което се оправя. Ауспуха е покрит със сажди, ама аз така си го купих голфа gruebel .
Та чета си значи форума и се натъквам на "богата смес" това, "богата смес" онова, и се питам какво ли ще да е това?)
Разбрах, че като запаля сутрин, понеже ми е карбураторен двигателя, трябва първо леко да напомпам газта при натиснат съединител и всичко е ок... няма черен дим.
Какво означава богата смес?-решено!
- zone967
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Какво означава богата смес?-решено!
Последна промяна от zone967 на Вто 29 ное 2005 18:57, променено общо 1 път.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 15:31, променено общо 1 път.
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- zone967
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ANNIHILATOR написа:Ами Ходи при Ваското 1 да ти почисти карбуратора, вземи си смени въздушния филтър ако не е сменян одавна, една доба центровка и си пушка.
Този отговор не ме удовлетворява...Според мен след като съм с автоматичен смукач в началото се подава повече гориво, докато загрее колата и за това пуши малко, след което оборотите падат и всичко си идва на мястото.
Ако не съм прав, обоснови се конкретно защо, а не да ме пращаш на майстор

- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
paro_k написа:zone967 написа:...Този отговор не ме удовлетворява...да ме пращаш на майстор
ANNIHILATOR, земи удовлетвори човека, не го пращай насам-натам.
Според мене има една граница до която с говорене може нещо да се помогне.Просто каквото и да се сетя за карбуратор не мога да го напиша защото е много относително.Накрая ще излезе че аз съм виновен че колегата си го е разбутал.Има доста центровки, може някой жегльор да е запушен................ много са вероятностите.Затова и го пращам при Ваското.Аз не съм от София но ако бях нямаше да се чудя а при секи по-голям проблем си отивам при него.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”