Vw Vento 1,9 TDI-90 коня.....

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Ivelin_Golf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Vw Vento 1,9 TDI-90 коня.....

Мнениеот Ivelin_Golf » Сря 15 окт 2008 8:04

Колега имам тази машина от няколко месеца,но тази седмица по магистралата усетих ,че колата нещо я спъва при скорост от 150-160 км/ч :roll:
Значи какво се случи всъщност....карах си с 140 някъде и се наложи да изпреваря,натиснах педала ,скоростта се увеличи до към 150 и като че ли ми изключи турбото...поне аз така го усетих.После колкото и да натисках педала скоростта не се увеличаваше!Отпуснах педала и започнах пак да набирам скорост,този път малко самия път беше с наклон за спускане и пак натиснах педала и същата процедура се повтори при скорост от 180 км/ч някъде и повече от това не искаше да мръдне стрелката :shock Незнам дали това са възможностите на 1,9 TDI по принцип,но си мисля че в този случай с този наклон не трябваше да се повтаря този проблем,да не иска да ускорява...
Иначе когато си я уравновеся с някаква скорост се държи нормално на пътя,но при по-високите скорости се губи пъргавостта на двигателя..

Колеги кажете какъв е проблема,той не е сериозен и не ме притеснява много,все пак такива скорости не вдигам всеки ден,но искам да знам дали е турбото или това са възможностите на автомобила ми,или има начин да е склопен двигателя малко??Какво бихте ми препоръчали?

Благодаря ви предварително на всички,които ще откликнете на темата ми... love.vw

Потребителски аватар
Ivelin_Golf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ivelin_Golf » Сря 15 окт 2008 14:36

колеги никой ли няма да бъде съпричастен към мойта тема :(

Потребителски аватар
Glove
Автомобил: VW Golf MK2 GTI
Двигател: AUM

Мнениеот Glove » Сря 15 окт 2008 14:42

То добре си описъл случката но си за това място http://vwclub.bg/forum/viewforum.php?f=24

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”