Здр колеги имам мн сериозен проблем и той е, до сега не съм имал проблем с паленето на Голф 3 1,6 АФТ дори и при -10 градуса палеше без проблем на бензин, и снощи към 19:00 се прибрах в къщи и към 21:00 ми се наложи да изляза и голфа не запали пробвах няколко пати а двигателя си беше загрял малко поне беше топъл, и слизам днес да пробвам пак и греда, пак същото не пали сменил сам свещи искра има свещи са сменени, и от последователно гърмене изгърмя филтърната кутия сигурно защото я мъчи и на газ да запали някои има ли някакви идеи изчетох много но не става пробвах също да изключа температурния датчик пак нищо може би препали и веднага изгасна но това след милион въртене и т.н. някои може ли да каже някаква идея преди да отида на майстор .. съмнява ме тоя датчик на хол но мисля че не е от него .. да кажа също вчера си палеше на газ когато на бензин не щеше и я засилих и включих на бензин и заби моцуната изобщо никакви признаци и от днес никакво палене ремъци има не са скъсани .
пак да кажа става въпрос за Голф 3 1,6 АФТ 101 коня
колеги проблема продължава гледах маркучите на бензина пресъхнали са изглежда помпата не работи или няма ток до нея какво ще ме посъветвате ? има ли варянт да е от тоя имобилаизера и мога ли да го спра вчера след като въртях мн време за малко запали и угасна на газ изобщо.
Голф 3 1,6 АФТ 101 коня голяма експлозия и проблем с палене.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 3 1,6 АФТ 101 коня голяма експлозия и проблем с палене.
Последна промяна от Infernal_fire на Нед 25 дек 2011 16:52, променено общо 1 път.
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Re: голяма експлозия и проблем с палене.
На филтърната кутия трябва да има гривна за газта(някъде около дебитомера по принцип, не знам на АФТ как са нещата) - размества се, дърпа въздух и бърка сместа изчислена от дебитомера - и в повечето случай гърми, особено на газ, на бензин не толкова често. Естествено за да гръмне роля играят основно свещи, кабели, и почти всички елементи на запалителната система като цяло, при условие че нямаш "кихалка" да го предотвратява. Щом вече е гръмнало при теб, дано просто е мръднала центровката а не дебитомер.. 

Последно избутана от Infernal_fire на Нед 25 дек 2011 16:52.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”